contacts
logo
contacts

Smart trappstädning önskar Glad Påsk

Hej kära kunder och nya besökare,

Efter mycket hårt arbete har Smart Trappstädning haft en fantastisk start på året med tio stycken nya bostadsrättsföreningar under första kvartalet som vi har påbörjat trappstädning hos.  Tack för visat förtroende! – Det är även extra roligt att ett flertal kunder har kontaktat oss för att berätta hur nöjda de är över hur bytet av leverantör gick till och uppstarten av kontraktet. Vänligen se bild nedan på ett e-mail från en ny kund på Lindköpingsvägen.

För att minska en eventuell osäkerhet med att byta leverantör erbjuds alla nya kunder två månaders prövotid inom vilket de har rätten att säga upp kontraktet. Vi har inte haft någon kund som har valt att säga upp något avtal varken under eller efter prövotiden.

För oss är nöjda kunder det absolut viktigaste för vår fortsatta framgång. Vi jobbar ständigt med att säkerställa och förbättra våra rutiner. Den bästa marknadsföring vi kan få är att våra kunder rekommenderar oss till sina vänner och bekanta.

Vill du eller någon du känner få en kostnadsfri offert?

Om du eller någon du känner är intresserad av att vi skickar dem en kostnadsfri offert så är vi mycket tacksamma för tipset. Skicka ett email med personens kontaktuppgifter till [email protected] – Leder ditt tips till ett nytt avtal skickar vi två biobiljetter som tack för hjälpen.

När vi träffar nya kunder går vi igenom städbeskrivningen och fokuserar vi på att förstå varför kunden inte är nöjda med sin existerande leverantör. Det finns även flera kunder som kanske är nöjda med städningen idag men vill undersöka möjligheten till att sänka sina trappstädningskostander. Sedan starten av bolaget har vi hjälp flera föreningar med att sänka kostnaderna med 20 % eller mer – Pengar som kan användas till andra saker i föreningen.

När varje nytt kontrakt som påbörjas sker en noggrann genomgång av fastigheten med vårt team av städare samt arbetsledare. På så sätt kan vi säkerställa att vi använder optimal städrutrustning för den aktuella fastigheten. Baserat på storleken på trapporna och övriga områden väljer vi olika längd på moppstativen och mopparna. Längden på stativen som vi trär på mopparna på är alltifrån 40cm till 110cm.

Entrémattor från oss på Smart Trappstädning

När det gäller entrémattor har vi fått in flera nya kunder både inom standard mattor och logomattor.  Vi kommer under våren även att lansera en ny funktionalitet på vår hemsida. Vi tror att den kommer att uppskattas mycket av existerande och nya kunder. Vi kommer i samband med detta att lansera en ny markandsföringskampanj. Entrémattor stoppar smutsen vid dörren och minskar därmed nedsmutsningen vilket i sin tur underlättar trappstädningen. I samtliga offerter skickar vi därför även med ett riktigt bra erbjudande på entrémattor.

Vi här på Smart Trappstädning vill även passa på att önska samtliga läsare en glad påsk! Vi ser fram emot en ny månad med nya möjligheter.

kundsvar

Leave a Reply