contacts
logo
contacts

Grundlig och mycket prisvärd trappstädning!

Grundlig och mycket prisvärd trappstädning i Stockholm!

Idag så har vi en mycket god tillgång till bra städtillbehör och hjälpmedel, vilket underlättar då man ska utföra trappstädning. Det är riktigt svårt att tänka sig hur de hade det förr i tiden innan vi hade alla dessa produkter och verktyg som vi har nu. För oss är det otroligt viktigt att våra anställda inte ska skada sig på arbetet eller få ont i kroppen, på grund av att utrustningen för att utföra trappstädning inte är hållbar.

På den gamla tiden i Sverige så fick man sopa med kvastar som inte alls var särskilt bra, dammet bara yrde för varje borsttag och man fick skrubba golven för hand på knä. Bara tanken får det att värka i hela kroppen, i knäna framförallt. Då var de nog inte särskilt inriktade på att det skulle vara ergonomiskt och bekvämt att städa. Man ska inte behöva få ont i kroppen när man arbetar, vilket de säkerligen fick förr i tiden. Inte heller så var det samma krav eller riktlinjer på arbetsplatser, som det faktiskt är idag. Detta är något som är otroligt viktigt, att man inte skadar sin kropp eller sliter på kroppen mer än nödvändigt då man arbetar. Vår personal använder därför bara städutrustning som är modern och som följer goda riktlinjer.

Vi använder städprodukter från Vileda Professional

Vi på Smart Trappstädning är experter på trappstädning och erbjuder även hyra ut entrémattor.
Trappstädning kan vara ett ganska fysiskt tungt arbete, särskilt eftersom att det ofta blir långa dagar och våra lokalvårdare ofta städar många trapphus efter varandra. På grund av detta så är det otroligt viktigt att man använder sig av bra städutrustning.

När vi utför vår trappstädning, så använder vi städutrustning som kommer från Vileda Professional, som är ledande på marknaden gällande städning. Detta är några av de fördelar som vår trappstädning har, genom att vi använder oss av modern städutrustning:

  • Våra lokalvårdare använder sig inte av gammaldags skurmopp och behöver därför inte gå runt och bära på en skurhink. Istället så används mopp-plattor som är utbytbara på ett skaft och mopparna på dessa plattor byts ut ofta och tvättas i tvättmaskin innan de används igen. Detta sparar in både tid och energi.
  • De skaft som används är mycket funktionella och ergonomiska. De ställs in och justeras efter den som utför trappstädning och lokalvård.
  • Vi kan också anpassa städningen efter storlek och arkitektur i det trapphus där vi städar. Detta då de mopp-plattor som vi använder finns i flera olika storlekar. Detta maximerar renligheten samt att man kan minimera tiden det tar avsevärt.

 

Det finns helt klart många fördelar med att använda sig av modern städutrustning, inte bara för att man skonar kroppen, utan också för att det minimerar städtiden en hel del. När man anlitar oss för trappstädning så kommer våra lokalvårdare och städar ditt trapphus en gång per vecka. För att få ett offertförslag från oss, så är du varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information. Tänk på att det är i Stockholm som vi arbetar.

Leave a Reply