contacts
logo
contacts

Om oss

Om oss

Specialister på Trappstädning

Smart trappstädning är det enda företaget i Stor-Stockholm som specialiserar sig på trappstädning till fastighetsförvaltare samt BRF och andra fastighetsägare.

Vi utför inte kontorsstädning eller städningar i hemmet. Vi städar för närvarande över 500st trapphus varje vecka i olika delar av Stor-Stockholm och vi växer snabbt.

Vi lämnar ingenting åt slumpen – Smart trappstädning är ett kundfokuserat företag.

Samtliga kunder får en personlig kontaktperson med hög tillgänglighet och snabb återkoppling för bästa möjliga service och hög tillgänglighet – Vi är tillgängliga när ni har tid.

Smart trappstädning är ett innovativt företag som arbetar med digitala lösningar. Vi finns även på första sidan på Google.

Professionell trappstädning utförs med hög kvalité och till förmånliga priser av utbildad personal med arbetsledare.

Vi kan erbjuda en kostnadsfri offert med en tydlig städbeskrivning skickad till er e-mail alternativt en personlig genomgång av offerten på plats i er fastighet.

Tydliga och kostnadsfria offerter inom 48h

Fylla i namnet på Er bostadsrättsförening/fastighet och kontaktuppgifter så skickar vi dig ett kostnadsfritt offertförslag till Er e-mail inom 48h.

Är det några ytterligare kompletteringar/justeringar som behövs kan vi självklart anpassa oss till era önskemål.

För bästa möjliga resultat och pris använder vi modern städutrustning från vileda som vi anpassar till varje kund och fastighet.

Vi förstår att flera av våra kunder har begränsat med tid – Vi har därför inkluderat ett antal tjänster i vårt erbjudande.

För att underlätta ett eventuellt byte av leverantör hjälper vi även till kostnadsfritt med att dokumentera och säga upp ert existerande avtal samt insamling av nycklar.

Vi kan även erbjuda väldigt förmånliga priser på uthyrning av både entré och logomattor. Anledningen är enkel – Entrémattor har flera fördelar och underlättar trappstädningen. Vi kan även erbjuda er att få allt på en samlingsfaktura med en personlig kontaktperson.
 

För fastighetsförvaltare & fastighetsägare

Är du fastighetsförvaltare/ fastighetsägare idag och är på jakt efter en ny samarbetspartner eller vill du bredda ditt utbud av tjänster och även kunna erbjuda dina kunder trappstädning & entrémattor.

Professionell trappstädning utförs med hög kvalité och till förmånliga priser av utbildad personal med arbetsledare.

Vi erbjuder ett stort utbud av entrémattor i flera olika storlekar och färger till mycket konkurrenskraftiga priser.

Vi hjälper till att ta fram färdiga offerter på samtliga fastigheter. Vi arbetar med lite olika upplägg alltifrån att du presenterar offerten till kunden till att vi kontaktar kunder direkt –Ring eller skicka ett e-mail för mera information. 08-660 02 60 [email protected]

Kontakta oss även för ett förutsättningslöst möte där vi berättar mer om vårt företag och våra tjänster.

filip

Filip Flodin

VD/ Försäljningschef

Direkt: 0705-40 80 94

Växel: 08–660 02 60

[email protected]

Catarina

Catarina Lundström Jidetorp

Försäljning BRF & fastighetsägare

Direkt: 0708-12 12 76‬

Växel: 08–660 02 60

[email protected]

Sergio

Sergio Moscoso

Drift & Kvalitetschef

Direkt: 0735-44 34 64‬

Växel: 08–660 02 60

[email protected]