contacts
logo
contacts

Smart trappstädning – få bästa priset på trappstädning

Smart trappstädning hjälper dagligen hyresvärdar och fastighetsägare med att hitta bästa pris på trappstädning. Det kan låta motsägelsefullt men det går faktiskt att få både kvalitet och bra pris på samma gång. Det är inte så komplicerat egentligen. Vi har hittat ett sätt att kombinera båda. Det hela började med en idé och ett beslut att vilja uppfylla den. Vi har lagt stor vikt på att service och att utbilda vår personal. För det våra kunder, personal och själva städningen som är det viktigaste.

Smart trappstädning – hitta bäst pris med oss.

Varför behöver jag anlita en professionell firma för trappstädning?

Att alltid ha ett städat trapphus är härligt för de boende i huset och för gäster som kommer på besök. För en hyresvärdar, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar är det skönt att anlita ett företag som utför professionell trappstädning. Det här gäller både i trapphuset och i de gemensamma utrymmena. Att de boende inte kommer överens i tvättstugan, i källaren eller uppe på vinden beror ofta på just städningen. Vi hjälper till att ta bort det problemet helt.

Är du nyfiken på hur mycket pengar du skulle kunna spara med oss?

Vi jobbar både med bostadsrättsföreningar och fastighetsägare för hyreshus. Det första vi gör är att vi går igenom precis vilka behov som finns för trapphuset som ska städas. Vi kommer gemensamt överens om en städbeskrivning där det står vilka utrymmen som ska städas och hur ofta. Genom att se över exakt vad som behövs kan vi hitta det mest förmånliga priset som går att få på marknaden.

Vi sänker priset med 10 % eller mer på er nuvarande trappstädningskostnad. Vill du veta hur? På vår hemsida smarttrappstadning.se kan du som hyresvärd eller fastighetsägare fylla i kontaktformuläret och få en kostnadsfri offert skickad till din e-mail inom 48 timmar.

Även om det aldrig har hänt tidigare så erbjuder vi samtliga kunder två månaders ångerrätt om det av någon anledning inte skulle vara nöjda. Smart trappstädning kan erbjuda väldigt förmånliga priser då vi använder oss av modern städutrustning från Vileda. Förutom att det blir rent och snygg sparar vi även tid på att ha riktigt bra utrusning där moppar noga väljs ut för varje kund och fastighet.

Så städar vi trapphus på Smart trappstädning

Smart trappstädning är det enda företaget i Stor-Stockholm som specialiserar sig på trappstädning till fastighetsförvaltare samt BRF och andra fastighetsägare. Vi utför inte kontorsstädning eller städningar i hemmet.

Vår städpersonal är utbildad och använder alltid städmaterial och produkter från Vileda. Vi har valt just Vileda eftersom deras produkter är effektiva, svanenmärkta och miljövänliga. Städningen sker efter en överenskommen städbeskrivning. Där står det om städningen ska utföras, förutom i trapphuset, i tvättstuga och i andra utrymmen. När städningen är utförd bockas de olika områdena av på en checklista.

De vanligaste områdena vi alltid städar i trapphus är: 

Sopa och våttorka golv. Avfläcka entrédörr, namntavlor och anslagstavlor. Torka ledstänger, fönsterbrädor och trappräcken. Skrapgaller innanför entrédörr rengörs. Dammtorka brandsläckare, elarmaturer, brf-box och luckor till sopnedkast.

Läs mer om trappstädning i Stockholm och vad en städbeskrivning kan innehålla här.

Smart trappstädning: Våra kunder är det viktigaste vi har!

Vi har lovat oss själva att aldrig tumma på vår service till våra kunder. Vi städar för närvarande över 200 stycken trapphus varje vecka i olika delar av Stor-Stockholm och vi växer snabbt. Hos oss får den som anlitar oss alltid en personlig kontaktperson som finns tillgänglig på mejl och telefon vid frågor och funderingar. Vi är ett företag som ständigt växer och våra kunder blir fler och fler.

Följ Smart trappstädning på Facebook för att se hur vårt arbete går till. Vi försöker uppdatera så ofta som möjligt men eftersom vi prioriterar våra ordinarie arbetsuppgifter blir det lite då och då.

Leave a Reply