contacts
logo
contacts

Smart trappstädning – säkert och smart för dig som anlitar

Smart trappstädning är företaget som städer över 600 trapphus i Stockholm varje vecka. Vi växer ständigt och fortsätter att sänka priserna för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar runt om i staden och närförort. Genom att ha god kontakt med våra kunder och göra en utförlig städbeskrivning sänker vi priset från er nuvarande trappstädningstjänst med 10 %. I det här blogginlägget går vi igenom hur vi kan sänka städkostnaden och hur vi utför en trappstädning.

Smart trappstädning – sänk städkostnaden med oss!

Genom kommunikation om vilka behov som finns i respektive fastighet skräddarsyr vi lösningar som passar er som kund. Det viktigaste är att du som beställare är nöjd. På vår förstasida kan ni enkelt ansöka om trappstädning gnom att fylla i ett ansökningsformulär. Vi har försökt att göra våra tjänster så enkla som möjligt och alltid erbjuda dem till konkurrenskraftiga priser.

Vi kan i 9 av 10 kunders fall hjälpa till att minska kostnaden för trappstädning. Se hur vi gör här.

Vårt trappstädning pris är lågt, men innefattar så många genomgående moment som möjligt som man behöver i ett trapphus. Vi välkomnar alla nya besökare till oss – ansök på vår förstasida om trappstädning! Du får då en offert från oss inom 48 timmar

 

Smart trappstädning sänker kostnaderna direkt.

Följ oss på Facebook och få en inblick i vårt jobb på dagarna.

En trappstädning med oss kan innebära städning i en äldre fastighet eller helt nybyggt hus. Därför har vi specialiserat oss på både och. Hemtrevligt och nystädat– så vill väl de flesta beskriva sitt hem? Som fastighetsägare, bostadsrättsförening och fastighetsskötare är det en investering i trivsel och hälsa att anlita professionell trappstädning.

Trappstädning med oss – så går det till!

Ofta förvaltar samma personer flera fastigheter och vi har försökt göra administrationen av städningen så enkel som möjligt. Hos oss kan du beställa en offert på trappstädningen online. Sedan om du väljer att bli kund får du en egen kontaktperson hos oss som finns tillgänglig på mejl och via telefon. Det gör så att du får mindre krångel men främst ger resultatet från vår städning guldkant i vardagen för personerna som vistas i huset dagligen.

– En riktigt bra trappstädning kräver expertis. Kontakta oss och få ett kostnadsfritt prisförslag utan startavgift, där det ingår:

– Trappstädning av utbildad personal enligt överenskommen städinstruktion.

– Fast städschema med checklista och kvalitetskontroll.

– Miljömärkta rengöringsmedel & Svanenmärkta städredskap från Vileda.

– Personlig kontaktperson och kostnadsfri rådgivning.

– Hjälp med att säga upp ert befintliga avtal och insamling av nycklar.

Hos oss har alltid kunden rätt att säga upp avtalet under de första två månaderna.

Hur ofta utför ni trappstädning Stockholm?

Den vanligaste städfrekvensen för trappstädning är en gång i veckan men antalet gånger beror helt på vilket behov kunden har. Ibland väljer kunden att städa vissa delar av fastigheten som t.ex. entrén och tvättstugan oftare än övriga huset.

Vi tittar också på om det behövs köpas in något för att underlätta städningen som till exempel papperskorgar för att slänga tvätt- sköljmedelsförpackningar, ludd från torktumlare eller skräp. Vi kontrollerar också om det behövs städutrustning för att underlätta att hålla tvättstugan ren efter varje tvättillfälle.

Kostnadsfri rådgivning med oss!

Vi erbjuder helt kostnadsfri rådgivning, du kan enkelt nå oss på 08 – 660 02 60 eller [email protected] Utöver att vi vill ha en god kundkontakt med våra kunder, så ingår det även kvalitetskontroll av vår trappstädning. Detta gör vi för att vi alltid vill se över våra rutiner och se om något kan förbättras. Om du har några förslag eller feedback till oss – så tar vi med tacksamhet emot dem! Vi tycker att Smart trappstädning är det självklara valet – och våra kunder håller med. Läs gärna våra kunders rekommendationer på vår hemsida smarttrappstadning.se. Scrolla ner på förstasidan och se de olika citaten från våra nuvarande kunder.

Leave a Reply