contacts
logo
contacts

Trappstädning i Stockholm

Smart trappstädning för ett rent och fräscht trapphus året om. Vi tycker att trappstädning ska hålla samma höga kvalitet, oavsett årstid och väder. Behöver du hjälp med trappstädning i Stockholm? Genom god kundkontakt med snabb återkoppling skapar vi inte bara rena trapphus – vi strävar alltid efter att få Stockholms nöjdaste kunder.

Smart trappstädning – sänk kostnaden med oss!

Professionell trappstädning av utbildad personal till förmånliga priser. För närvarande städar vi över 100 stycken trapphus varje vecka i Storstockholm, och vi växer snabbt. Med erfarenhet och noggrannhet hjälper vi bostadsföreningar och fastighetsägare med trappstädning och uthyrning av entrémattor. Hos oss får ni en personlig kontaktperson. Vi anpassar våra uppdrag efter era önskemål för att ni ska ha en lösning som fungerar för just er.

“I 9 av 10 fall hjälper vi BRF:er och andra fastighetsägare att sänka kostnaden för trappstädning med 10% eller mer”, Filip Flodin Försäljningschef

Hos oss är kommunikationen viktig. Genom att veta vilka behov som finns i respektive fastighet skapar vi lösningar som fungerar. Vi kan underlätta ett eventuellt byte av leverantör. Har du ett existerande avtal som behöver sägas upp? Vid behov kan vi kostnadsfritt säga upp avtal och sköta mer praktiska saker som att samla in nycklar.

trappstadning

Trappstädning för BRF, företagare och fastighetsförvaltare

Vi utför inte kontorsstädning eller städningar i hemmet utan fokuserar helt på trappstädning och uthyrning av entrémattor. Vår utbildade personal utför städning enligt en överenskommen städinstruktion. Alla städredskap och produkter är skonsamma för både miljö och trapphus. Vi har ett modernt miljötänk och använder miljömärkta rengöringsmedel och redskap från Vileda.

Smart trappstädning garanterar ett rent och fint trapphus genom

  • Städbeskrivning. Vid början av ett nytt kontrakt har vi en personlig genomgång av städbeskrivningen. Städbeskrivningen dokumenterar det vi gemensamt kommer överens med kunden. I det står det vad som skall städas i fastigheten och hur ofta. Det hjälper oss att erbjuda kunden bästa pris samt undvika eventuella missförstånd gällande städningen.
  • Kvalitetssäkring. Rutinmässiga kontroller gör så att städningen alltid håller samma höga kvalitet.
  • Gemensam utvärdering halvårsvis. Om kunden önskar, erbjuder vi en utvärdering av städningen två gånger per år.
  • Checklista. Vid varje städtillfälle signerar städaren sin närvaro och vad som utförts. En checklista placeras på angiven plats i fastigheten vanligtvis i städrum/tvättstuga.

Vill du få ett helt kostnadsfritt offertförslag? På vår hemsida fyller ni i era kontaktuppgifter och namnet på er bostadsrättsförening/fastighet. Sedan skickar vi ett kostnadsfritt offertförslag inom 48 timmar. Om ni vill, kan vi även hjälpa er att säga upp existerande avtal och samla in nycklar. Vi kan också erbjuda förmånliga priser på uthyrning av entrémattor – och samla allt på en faktura. Hos oss äger kunden alltid fri rätt att säga upp sitt avtal inom de första två månaderna. Kontakta oss här.

Vi jobbar hårt för att alla kunder skall vara nöjda!

Sedan starten har vi eftersträvat ett mål med våra tjänster – det ska vara enkelt att beställa trappstädning av oss och vi vill skapa långvariga och goda kundrelationer. Vi förstår att våra kunder har därför vill vi göra det så enkelt som möjligt att underlätta ett eventuellt byte av leverantör.

Följ gärna Smart trappstädning på Facebook och Instagram för att se vårt dagliga arbete och vad som händer hos oss!

Leave a Reply