contacts
logo
contacts

Smart Trappstädning – Vi är gröna, snabba och smarta!

Vi heter Smart Trappstädning av en anledning. Vi  har riktat in oss på att digitalisera många moment och att bygga en välfungerande plattform som är enkel att använda. Vi ger snabb återkoppling till våra kunder och har utformat vårt standardavtal efter vad vi uppfattar är vad de flesta fastighetsägare har störst behov av.  Vi vill att det ska vara enkelt att använda våra tjänster och vi är alltid i ständig förbättring!

På vår förstasida så kan du enkelt fylla i ett formulär och ansöka och trappstädning hyreshus, brf eller annan fastighetsägare. När du har fyllt i din ansökan så får du därefter svar från oss inom 2 dagar med ett pris. I 9 av 10 kunders fall, så har vi dessutom kunnat sänka deras kostnader för trappstädning med minst 15 %. Vårt mål är också att ligga bäst till i prisklass inom stor-Stockholms området.

När det kommer till just trappstädning i större fastigheter, så är vi väl medvetna om hur mycket som kan samlas i entré och trapphus. Vi har därför utformat vår städning så att den lämnar ditt trapphus skinande rent. Vår personal är välutbildad och använder sig av städutrustning som sliter så lite som möjligt på kroppen, då det kan vara ett fysiskt tungt arbete.  Allt städmedel som används under städningen är dessutom miljövänlig.

Vi värnar om vår miljö och det som är allra viktigast för oss är att vi inte bidrar med någon miljöpåverkan. Alla våra tjänster och produkter som används är snälla mot miljön och så kommer det alltid att vara.

Vi hjälper er lösa eventuella problem och konflikter i fastigheten!

 

I vårt avtal så ingår det även en check på plats innan vår trappstädning hyreshus eller annan fastighet kan börja. Tillsammans med er så ser vi över hur vi ska lägga upp vårt avtal, samt ser över de gemensamma utrymmena. Vi är väl medvetna om att det kan vara svårt att hålla efter i dessa rum om man är många boende i fastigheten.

Det absolut viktigaste är att man då har kommit överens om vilka regler och riktlinjer som bör följas. Om man inte redan har skyltar med information uppe, så kommer vi att hjälpa er med detta då vi startar vårt avtal. Via oss kan ni också köpa in städutrustning till mycket förmånliga priser, som man kan ha på gemensamma utrymmen. Vi har sett stora förbättringar i många av våra kunders fastigheter efter att man gjort dessa åtgärder.

Den plats som det vistas flest människor i, är givetvis tvättstugan, som ofta kan bli ett problem moment. Några tips för riktlinjer där, är att man lämnar det som när man kom. Man ser alltid till att ha en rutinlista uppsatt, så att personen som tvättar enkelt kan städa innan den går.

Vi erbjuder helt kostnadsfri rådgivning, du kan enkelt nå oss på 08 – 660 02 60 eller [email protected]ädning.se. Utöver att vi vill ha en god kundkontakt med våra kunder, så ingår det även kvalitetskontroll av vår trappstädning. Detta gör vi för att vi alltid vill se över våra rutiner och se om något kan förbättras. Om du har några förslag eller feedback till oss – så tar vi med tacksamhet emot dem!

Leave a Reply