contacts
logo
contacts

Smart Trappstädning: Trappstädning tvättstugan

Specialister på trappstädning för brf och fastighetsägare

Trappstädning till bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare är Smart Trappstädnings specialitet. Vår målsättning är att ha marknadens nöjdaste kunder. Vi delar därför gärna med oss av våra tips för att vi gemensamt skall uppnå bästa möjliga resultat. Den vanligaste trappstäd frekvensen bland våra kunder är en gång i veckan. Vi har även ett fåtal kunder som vill att vissa delar som tex huvudentré och tvättstuga städas oftare.

För att alla kunder skall vara nöjda kan vi erbjuda stor flexibilitet av vad som skall ingå i städbeskrivningen. Till vårt standardavtal kan man även lägga till avfläkning av väggar upp till en viss höjd. Ett annat exempel är städning av andra gemensamma utrymmen/lokaler.

När det kommer till gemensamma utrymmen, är det viktigt att man ser till att dessa hålls i gott skick. De boende har ett gemensamt ansvar att se till att hålla efter sig efter varje användning av utrymmet. Det är varken styrelsens eller någon annan boendes uppgift att städa upp efter andra som inte sköter sig.

Att komma ner till tvättstugan på sin tid och se ett bombnedslag kan irritera de flesta boende och hyresgäster. Ingen tycker om att behöva plockar upp efter andra. Men det är inte särskilt svårt, eller tidskrävande, att hålla efter tvättstugan så att den alltid känns ren och fräsch.

Vi vill därför dela med oss av ett par tips för hur man enklast håller efter i en tvättstuga och håller den i toppskick, även om vi regelbundet utför en större städning enligt överenskommen städinstruktion.

  • Först och främst, respektera dina grannar och använd bara utrymmet när du har bokat en tvättid. När du har tvättat färdigt så är det dags att se till att du lämnar tvättstugan i gott skick för nästa hyresgäst.

  • Börja med att torka av tvättmaskiner och torktumlare med en fuktad trasa för att ta bort eventuella rester av tvättmedel och sköljmedel. Töm även filter på torktumlare, för att säkerställa att du inte lämnar kvar damm och ludd från din tvätt.

  • Om du har torkskåp i din tvättstuga som du använt, kontrollera alltid torkskåpets filter och golv när du är färdig. På så sätt undviker du att lämna damm till nästa person.

  • När du har dammtorkat alla ytor som du använt, så är det dags att rengöra golven genom att sopa ihop eventullt dam och smuts och slänga det i angiven papperskorg – Att sopa ihop en hög i hörnet eller borsta in dammet under maskinerna är inget bra alternativ. Om du har råkat spilla ut tvätt- eller sköljmedel på golvet torkas det enklast upp med en trasa eller golvmopp. Smart trappstädning erbjuder våra kunder förmånliga priser på praktisk städutrusing. På så sätt har de boende de rätta förutsättningarna för att göra rätt för sig och undvika dåliga ursäkter.

  • Innan du lämnar tvättrummet vänligen se till att du inte har glömt kvar något i någon av maskinerna samt släck belysningen om det inte är någon som är näst på tur.

När det kommer till våra trappstädning tjänster, medtager vi vår egen utrustning som vi också förvarar och tar med själva vid varje städtillfälle. Vi erbjuder även en nöjdhetsgaranti till alla våra kunder. Detta innebär om det skulle vara så att någon av våra kunder eventuellt inte är nöjda med vår trappstädning, åtgärdas detta helt kostnadsfritt.

 

kontakta-oss

 

Leave a Reply