contacts
logo
contacts

Trappstädning bostadsrättsförening – hitta bästa priset

Trappstädning bostadsrättsförening? Fyll i information på vår hemsida och få en offert skickat till dig inom 48h. Helt kostnadsfritt såklart! Vi på Smart trappstädning sänker kostnaden för bostadsföreningar med 10% på den nuvarande kostnaden för trappstädning. Vill du veta hur? Här går vi igenom de olika stegen mot ett lägre pris.

1. Få en offert på trappstädning bostadsrättsförening inom 48h

På vår hemsida fyller du i namnet på er bostadsrättsförening, en mejladress vi kan kontakta er på, en kontaktperson som vi kan nå hos er samt ett telefonnummer (frivilligt). Vi tar reda på tillräckligt med information för att kunna skapa en kostnadsfri offert på trappstädning och återkommer till er inom 48 timmar.

2. Trappstädning bostadsrättsförening – ni får en egen kontaktperson

Vi kontaktar er och därefter får ni själva välja om ni vill träffa oss eller fortsätta kontakten via telefon eller mejl. Hos oss har våra kunder en egen kontaktperson som ni alltid kan nå.

3. Tillsammans skapar vi en städbeskrivning och hittar lägsta möjliga pris

När vi talas vid kommer vi fram till exakt vilka områden ni önskar att vi städar i fastigheten. Det kan vara alltifrån endast entré till tvättstuga, barnvagns- och cykelrum. Vissa områden städas en gång i veckan medan andra inte behöver städas lika ofta. Det viktigaste för oss är att våra kunder är nöjda med både våra tjänster och vårt pris.

Exempel på städinstruktion:

Städinstruktionen är något vi kommer överens om tillsammans. Sedan ser vi till så att den följs genom ett städschema som bockas av vid varje tillfälle som vi städar. Om ni vill kan vi även ha en utvärdering halvårsvis där vi går igenom städbeskrivningen för att se om det behövs korrigeras något. Ni kan även självklart höra av er till oss för att diskutera ändringar eller komma med förslag på förbättringar.

Trapphus:

Sopa och våttorka golv – en gång i veckan.

Avfläcka entréglas, entrédörr, namntavlor och anslagstavlor, en gång i veckan.

Torka ledstänger, fönsterbrädor, trappräcken, en gång i månaden.

Rengöra skrapgaller innanför entrédörr, en gång i veckan.

Dammtorka brandsläckare, brf-box, el-armaturer och luckor till sopnedkast, en gång i månaden.

Tvättstuga:

Sopa och våttorka golv, rensa luddlådan, en gång i veckan.

Dammtorka vågräta fria ytor, en gång i veckan.

Tömma sopor, vid behov.

Avfläcka dörrhandtag, en gång i månaden.

Hiss:

Sopa och våttorka golv, en gång i veckan.

Fukttorka ledstång och manöverpanel, rengöra hisspåren,  en gång i veckan.

Putsa speglar och glas, en gång i veckan.

4. Förenkla i din bostadsrättsförening med regler och skyltar

I en bostadsrättsförening är det många som ska samsas och ha hand om de gemensamma utrymmena. Det ska vara enkelt att hålla det fräscht i tvättstugan. Vi hjälper till att undersöka om det behövs tydligare skyltar eller saknas städredskap, papperskorgar e.t.c.

5. Trappstädning bostadsrättsförening – anlita ett professionellt företag

När ni anlitar oss för trappstädning BRF utförs städningen av oss som är specialiserade. I vårt grundavtal för trappstädning BRF  ingår det städning av trapphus/entré, hiss, tvättstuga och eventuella andra utrymmen. Vi är medvetna om det stora behov som finns för bostadsrättsföreningar där ute. Därför har vi skapat ett omfattande standardavtal. Vi är flexibla och kan skräddarsy våra avtal utefter de behov som finns i just er bostadsrättsförening. Vill ni veta mer om vad som ingår i en trappstädning från Smart trappstädning? Läs mer här!

Trappstädning bostadsrättsförening – vi sänker ert nuvarande pris.

Det är viktigt att hålla ordentligt rent i tvättstugan. När flera ska samsas gör en bra städning att konflikter undviks.

Undvik krångel med bra kommunikation

Vi har ett genomgående mål med våra tjänster – det ska vara enkelt och vi vill ha långvariga och goda kundrelationer. Vår kommunikation och administration är digitaliserad och lösningsorienterat. Hör av er på [email protected], ring på 08- 660 02 60 eller följ vårt dagliga arbete på vår Facebook-sida.

Leave a Reply