contacts
logo
contacts

Trappstädning bostadsrättsförening – kontakta oss!

Trappstädning bostadsrättsförening? Kontakta oss så skickar vi en kostnadsfri offert direkt. Ja, det är sant. På vår hemsida: smarttrappstädning.se fyller du enkelt i namn på bostadsrättsförening, en kontaktperson hos er samt en mejladress vi kan nå er på. Sedan hör vi av oss till er inom 48 timmar. Det här ett första steg mot att hitta det lägsta priset på trappstädning i Stockholm. Och det bästa av allt – vi lämnar alltid ett skinande rent trapphus efter utfört arbete.

I 9 av 10 kunders fall, så har vi dessutom kunnat sänka deras kostnader för trappstädning med minst 15 %. Vårt mål är också att ligga bäst till i prisklass inom stor-Stockholmområdet.

Trappstädning bostadsrättsförening i Stockholm

Trappstädning bostadsrättsförening – vi utför professionell trappstädning

Smart trappstädning utför vi professionell trappstädning, vad menas med det? För oss betyder professionell flera saker:

  • Vi utför ett bra jobb. En kvalitetssäkrad och noggrann städning där vår personal är utbildad och använder sig av miljömärkta städprodukter. Vår personal städar utefter en städbeskrivning och efter varje städtillfälle bockar de av en lista vad som utförts.
  • Vi ger våra kunder bra service och har bra kommunikation. Hos oss får kunden alltid en egen kontaktperson som finns tillgänglig oavsett frågor. Vi kommunicerar som kunden önskar och finns därmed tillgängliga på telefon, via mejl och kan träffas i person.
  • Smart trappstädning sänker städkostnaden. Vi tar inte ut några onödiga avgifter och försöker alltid hitta lägsta pris – och utför inte en sämre städning för det. Genom att grundligt gå igenom städbeskrivningen, det vill säga vad som ska städas. När vi ser över vilka områden som behövs städas och hur ofta tar vi hjälp av er som känner bostadsrättsföreningen bättre än oss – och frågar hur ofta ni tror att det behövs städas? På så sätt kan vi sänka kostnaden per område och därför även sänka den totala kostnaden.

Trappstädning bostadsrättsförening – 3 snabba tips:

Städbeskrivning och checklista är a och o!

Det absolut viktigaste är att man då har kommit överens om vilka regler och riktlinjer som bör följas. Om man inte redan har skyltar med information uppe, så kommer vi att hjälpa er med detta då vi startar vårt avtal. Via oss kan ni också köpa in städutrustning till mycket förmånliga priser, som man kan ha på gemensamma utrymmen. Vi har sett stora förbättringar i många av våra kunders fastigheter efter att man gjort dessa åtgärder.

Vilken är det viktigaste platsen att städa i fastigheten?

Den plats som det vistas flest människor i, är givetvis tvättstugan, som ofta kan bli ett problem moment. Några tips för riktlinjer där, är att man lämnar det som när man kom. Man ser alltid till att ha en rutinlista uppsatt, så att personen som tvättar enkelt kan städa innan den går.

Vi erbjuder helt kostnadsfri rådgivning, du kan enkelt nå oss på 08 – 660 02 60 eller [email protected]ädning.se. Utöver att vi vill ha en god kundkontakt med våra kunder, så ingår det även kvalitetskontroll av vår trappstädning. Detta gör vi för att vi alltid vill se över våra rutiner och se om något kan förbättras. Om du har några förslag eller feedback till oss – så tar vi med tacksamhet emot dem!

Vi jobbar hårt för att alla kunder skall vara nöjda!

Hos oss får ni en personlig kontaktperson och en kostnadsfri rådgivning. Vi kan även hjälpa er att säga upp ert befintliga avtal. Som ny kund hos oss äger kunden fri rätt att säga upp sitt avtal inom de första två månaderna. Våra kunder kommenterar ofta att de uppskattar att vi är serviceinriktade och att vi alltid varit tillgängliga när de har haft frågor.

Hör av er till oss om ni har frågor eller funderingar på [email protected] eller på 08-660 02 60. Vi ser fram emot att höra från er!

Leave a Reply