contacts
logo
contacts

Trappstädning pris – sänk Era kostnader

Vi är Smarttrappstädning – ett företag som erbjuder trappstädning till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder er trappstädning till mycket hög kvalitet i Stockholm. Vårt mål är att bli ledande inom trappstädning  bostadsrättsförening och uthyrning av entrémattor inom stor-Stockholm.

Vi är ett miljömedvetet företag som bara använder oss av miljövänliga städprodukter. Alla våra tjänster och produkter både gällande trappstädning och uthyrning av entrémattor är miljömärkta. Vi värnar om miljön och kommer också att fortsätta med detta.

Vårt största mål är att erbjuda smarta lösningar för trappstädning till bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Dessutom så vill vi ligga bra till gällande pris och har lyckats sänka städ-kostnaderna med minst 10% för 9 av 10 kunder. Vi erbjuder bara kvalitativa tjänster som dessutom är mycket prisvärda. Vår städpersonal är väl kunniga och vi använder bara städprodukter från Vileda professionals.

På vår förstasida då kan du enkelt fylla i vårt formulär och få ett prisförslag från oss inom 48 h. Om du behöver personlig rådgivning så finns vi  på [email protected] eller telefon 08-660 02 60. 

 

Vi sänker 9 av 10 kunders kostnader med minst 10 %När man anlitar oss för trappstädning bostadsrättsförening eller som fastighetsägare får man en prisvärd service. Vi kan i 9 av 10 kunders fall sänka kostnaderna för trappstädning med minst 10 %. Detta är också vårt mål, att ligga bra till i prisklass. Trots att priset är bättre, så är trappstädningen i toppklass från vår personal. Utöver trappstädning så hyr vi även ut entrémattor och logomattor. När man hyr mattor av oss, så sköter vi även om servicen av mattorna. Även här använder vi oss  av miljömärkta produkter och material.


Oavsett vilken tjänst du önskar använda dig av, så ingår det alltid kostnadsfri rådgivning från oss. Vi kommer med tips, hjälper med mått och till och med kommer vi självklart ut till er fastighet. Vi har noggrann kvalitetskontroll med jämna mellanrum gällande alla våra tjänster. Detta för att vi vill ständigt utvecklas och förbättras, men också för att våra kunders nöjdhet är viktig för oss.

Vi har tagit fram en plan som är smart, snabb och grön när det kommer till trappstädning. Detta för att det ska vara enkelt med trappstädning för bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. På vår förstasida kan du fylla i formuläret och därefter få en offert inom 2 dagar av oss. Vårt mål är att ligga bra till i pris i stor-Stockholm gällande trappstädning och uthyrning av entrémattor utan att tumma på kvaliteten. Vi vill även ligga bäst till i kundnöjdhet. Därför är det mycket viktigt för oss att vi har goda och långvariga relationer med våra kunder.

 

Leave a Reply