contacts
logo
contacts

Trappstädning i hyreshus och bostadsrättsföreningar!

När det kommer till större fastigheter där det är många som delar på samma utrymmen, så är det extra viktigt att det hålls rent. När det kommer till trappstädning bostadsrättsförening och andra fastighetsägare så är det då viktigt att ha ett bra avtal.

Vi är Smart Trappstädning och vi är specialiserade på trappstädning och annan städservice. Vi hyr även ut entrémattor med vård och rengöring enligt det avtal man har tecknat. För oss är det viktigt att vi kan erbjuda en kvalitativ trappstädning bostadsrättsförening och hyreshus, men till ett förmånligt pris. Vi kan i många kunders fall hjälpa till att sänka kostnaden för trappstädning.

Innan vi startade vårt företag, så intervjuade vi flera fastighetsägare för att få en större överblick över vad de har för behov. Vi tog även reda på vad man oftast har för problem och hur man kan åtgärda dem. Vad vi märkt är att det är många som är allergiker och astmatiker, som reagerar på starka städmedel. Vi använder oss bara av miljövänliga produkter och vår personal är välutbildad.

En annan sak som vi märkt när det gäller vår trappstädning, särskilt i bostadsrättsföreningar, är att många saknade informationsskyltar i gemensamma utrymmen. Detta är något som vi hjälper till med innan vi startar vår trappstädning hos er. På detta sätt så kan man ha tydliga regler uppsatta, så att boenden enklare kan följa anvisningar. Bara genom dessa åtgärder, har vi sett stora förbättringar i många fastigheter.

Ansök idag – Få ett prisförslag inom 2 dagar!

Vi har lagt stor fokus vid att skapa en smart plattform och digitalisera flera av våra moment. Bland annat så kan du enkelt ansöka om trappstädning i bostadsrättsföreningar eller fastighetsägare på vår förstasida. Du fyller då enkelt i ett formulär och kommer då att få ett prisförslag av oss tillbaka inom 2 dagar!

Genom att tänka grönt och smart, så värnar vi både om miljön och om våra medmänniskor. Vår personal arbetar dessutom bara med ergonomiska städmedel, för att minimera slitage på kroppen så mycket som möjligt. Vi använder avtagbara moppar, som man byter ofta. Dessa tvättas mellan varje användning i maskin. Detta gör att vår personal inte behöver bära på tunga hinkar.

I vårt standardavtal så ingår det som vi uppfattar att de flesta brf´s och fastighetsägare har behov av! Vi har ett genomgående avtal som man innebär att vi kommer till er och utför trappstädning 1 gång/vecka. Vi är flexibla gällande våra avtal och kan komma överens tillsammans med dig hur man bäst ska utforma vårt avtal.

Vårt mål är att ligga bäst till i pris i stor-Stockholm, och samtidigt ha de nöjdaste kunderna! Därför så är varje kund viktig för oss och vi ser gärna att man har nära god relation mellan varandra. Vi är alltid ute efter förbättring och inser vikten av att då ha god kommunikation. Vi finns alltid tillgängliga för kostnadsfri rådgivning på 08 – 660 02 60 eller [email protected]  Vi mottager mer än gärna frågor och bidrar med hjälp så mycket vi bara kan!

Leave a Reply