contacts
logo
contacts

Trappstädning bostadsrättsförening Stockholm – 5 tips

Trappstädning bostadsrättsförening Stockholm – att hålla trapphuset lika rent året runt är en utmaning. I en bostadsförening är det många personer som ska vistas och trivas på en liten yta. I de gemensamma utrymmena som tvättstuga, vindsförråd, takterass eller källare finns det regler och normer som ska hållas. Vi på Smart trappstädning har kommit fram till 5 tips som underlättar för alla boende i huset, speciellt under de kallare årstiderna med mycket regn, slask och snö.

Trappstädning bostadsrättsförening Stockholm – 5 tips

Håll entrén fri från smuts

Visst vore det bra om smutsen bara kunde stanna utanför huset? Det är omöjligt såklart men genom att torka av skorna ordentligt innan du öppnar porten minskar du att dra in smuts i trapphuset. I Sverige har vi en utmaning varje år när sommaren tar slut. Hösten och vinterns väder ställer högre krav på trappstädningen och på vårt eget tålamod när vi måste torka av skorna oftare.

Skapa rutiner och regler som fungerar för alla

Det är viktigt att alla i huset trivs och att de gemensamma utrymmena fungerar för de boende i huset. Barnfamiljer och cyklister ska ha möjlighet att på ett smidigt sätt kunna placera vagnar och cyklar i ett förråd eller liknande. Ett trapphus måste vara fritt från saker som är i vägen. Personer i huset ska kunna utrymma och räddningspersonal måste komma in om något händer.

Bra belysning – speciellt på hösten och vintern

När de mörkare årstiderna är här blir det extra tydligt om det inte finns tillräckligt med belysning. I trapphus och entréer ska det vara enkelt att tända. Ljuset ger ett trevligt bemötande för de boende och för besökare. Det är också ett effektivt sätt att motverka skadegörelse.

Anlita professionell trappstädning

Genom något av Smart trappstädnings olika alternativ sparar en bostadsförening både energi och pengar. Med erfarenhet, utbildad personal och bra kundkontakt kan vi hitta ett samarbete som passar din bostadsförening. Med enkel administration och noggrann städning har vi fått förtroendet att för närvarande städa över 100 trapphus i Storstockholm. Samtliga kunder får en personlig kontaktperson med hög tillgänglighet och snabb återkoppling.

Smart trappstädning –vi jobbar hårt för att alla kunder skall vara nöjda!

Smart trappstädning vill endast ha nöjda kunder därför lyssnar vi noga på önskemål och ger bästa möjliga service. Vi kan erbjuda förmånliga priser på uthyrning av både entré och logomattor. Anledningen är enkel – entrémattor har flera fördelar och underlättar trappstädningen. Vi ser till att ni får allt på en samlingsfaktura.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *