contacts
logo
contacts

Trappstädning bostadsrättsförening Stockholm – pris inom 48h

Trappstädning bostadsrättsförening Stockholm – här får du svar på de vanligaste frågorna. När det är dags att välja vilket företag som ska utföra städningen i trapphuset är det bra att ha svaret på några frågor i bakhuvudet. Vi på Smart trappstädning har därför valt att svara på de vanligaste frågorna vi får i det här blogginlägget.

Trappstädning bostadsrättsförening Stockholm  – hur får jag en offert?

Det absolut enklaste sättet att få en offert är att fylla i vårt kontaktformulär på vår hemsida. Då får du en offert helt utan kostnad inom 48 timmar. Med en offert menas att vi skickar ett prisförslag på trappstädning till din mejl.

Hur kan jag få det bästa priset på trappstädning i min bostadsförening?

På Smart trappstädning är vårt mål att ligga så bra till i pris gällande trappstädning Stockholm som möjligt. Vi strävar också efter att ha Stockholms nöjdaste kunder! Vi har hittills lyckats med båda delarna, och det beror främst på en sak: kommunikation. Genom att du som kund berättar för oss vilka behov av städning som finns runt om i fastigheten kan vi sätta det längsta möjliga priset. Vi använder oss av utbildad personal som är anställd hos oss, det här gör att de känner till de olika fastigheterna som vi städar och vet hur en professionell städning går till.

trappstadning

Hur går en trappstädning till?

Tillsammans med kunden skapar vi en tydlig städbeskrivning där det står exakt vad som ska städas och hur ofta. På Smart trappstädning får vi ofta beröm för att vi har en tydlig och överskådlig städinstruktion för trappstäd, men vi jobbar alltid på att bli ännu bättre. Städbeskrivningen är en mycket viktig del i vår erbjudande. Det hjälper oss att erbjuda kunden bästa pris samt undvika eventuella missförstånd gällande städningen.

Vi vet att alla fastigheter är unika men vi utgår från vår standard städbeskrivning för trappstädning men är flexibla och hjälper gärna till med kostnadsfri rådgivning. En del fastigheter har tex inte hiss, andra har inte tvättstuga. En del kunder vill att även vissa andra gemensamma utrymmen skall inkluderas. Vi anpassar oss efter kundens önskemål för bästa möjliga kundnöjdhet.

Så här ser vår standard städbeskrivning ut, som kan justeras vi behov:

Trapphus

 • Sopning och våttorkning av golv
 • Avfläcka entréglas, entrédörr, namntavlor, anslagstavlor.
 • Torka ledstänger, fönsterbrädor och trappräcken.
 • Rengöra skrapgaller innanför entrédörr
 • Dammtorka brandsläckare, BRF-box, el-armaturer, luckor till sopnedkast.

Tvättstuga

 • Sopning och våttorkning golv
 • Dammtorka vågräta fria ytor
 • Tömning av sopor
 • Avfläckning runt dörrhandtag.

Hiss

 • Sopning och våttorkning av golv
 • Fukttorka ledstång och manöverpanel
 • Putsa speglar och glas

trappstadning

Hur ofta behövs trappstädning i en bostadsrättsförening?

Hur städningen utförs i detalj och hur ofta städningen ska utföras kommer vi överens i städbeskrivningen. Vanligast i en bostadsrättsförening är att städningen sker en gång i veckan. Det här beror främst på hur många personer som passerar genom entrén varje dag. Kanske behövs det städas oftare under de kallare årstiderna när grus och slask följer med in genom porten? Vissa väljer att städa vissa delar av fastigheten mer ofta som till exempel entré och tvättstuga. För att underlätta för de boende i huset att hålla rent själv kan vi bistå med städutrustning att ha framme i gemensamma utrymmen. Ta kontakt med oss på [email protected] eller på 08-660 02 60 om du har några frågor eller vill diskutera ett offertförslag med oss.

Bli kund hos oss och vi kommer göra allt för att du ska känna dig nöjd!

Vi på Smart trappstädning strävar efter att alla våra kunder ska vara nöjda. Därför ser vi till att alltid ha snabba återkopplingar. Varje kund är lika viktig för oss så varje kund får en egen kontaktperson på Smart trappstädning. Till kontaktpersonen kan man höra av sig med frågor på telefon, mejl eller träffas för ett möte. Följ gärna Smart trappstädning på Facebook och Instagram för att se vårt dagliga arbete och vad som händer hos oss!

Leave a Reply