contacts
logo
contacts

Trappstädning bostadsrättsförening Stockholm – så går det till

Trappstädning bostadsrättsförening Stockholm – här hittar du svaret på de vanligaste frågorna. Är du med i styrelsen i en bostadsrättsförening och har frågor om pris och tjänster när det gäller trappstädning? Då har du kommit rätt! Att alltid ha ett städat trapphus är härligt för de boende i huset och för gäster som kommer på besök. För en bostadsrättsförening är det skönt att anlita ett företag som utför professionell trappstädning. I det här blogginlägget går vi igenom de två vanligaste frågorna vi får samt steg för steg hur det går till för att få det bästa priset.

Varför behöver jag anlita en professionell firma för trappstädning?

Att alltid ha ett städat trapphus är härligt för de boende i huset och för gäster som kommer på besök. För en hyresvärdar, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar är det skönt att anlita ett företag som utför professionell trappstädning. Det här gäller både i trapphuset och i de gemensamma utrymmena. Att de boende inte kommer överens i tvättstugan, i källaren eller uppe på vinden beror ofta på just städningen. Vi hjälper till att ta bort det problemet helt.

Hur går en trappstädning till?

Tillsammans med kunden skapar vi en tydlig städbeskrivning där det står exakt vad som ska städas och hur ofta. På Smart trappstädning får vi ofta beröm för att vi har en tydlig och överskådlig städinstruktion för trappstäd, men vi jobbar alltid på att bli ännu bättre. Städbeskrivningen är en mycket viktig del i vår erbjudande. Det hjälper oss att erbjuda kunden bästa pris samt undvika eventuella missförstånd gällande städningen.

Så här ser vår standard städbeskrivning ut, som kan justeras vi behov:

Smart trappstädning Städbeskrivning

Trappstädning bostadsrättsförening Stockholm – anlita Smart trappstädning för ett förmånligt pris och bästa kvalitet:

Få en kostnadsfri offert på trappstädning.

Om du vill veta på ett ungefär vad det skulle kosta att anlita Smart trappstädning är det bästa att be om en kostnadsfri offert. På vår hemsida kan du fylla i namnet på bostadsrättsföreningen samt en kontaktperson med mejladress. Då skapar vi en offert som vi skickar till dig inom 48 timmar.

Kommunicera med oss och sänk priset ytterligare.

Se över om det går att sänka priset lite till genom att gå igenom städbeskrivningen noggrant: Se över exakt vilka utrymmen som bör städas och hur ofta. På så sätt städar vi det som behövs städas, förebygger slitage och skador så att ni undviker eventuella reparationer på t.ex. en hiss som fastnar för att det har hamnat grus i skenorna.

Checklistor och kontroll av städningen.

Vid varje städtillfälle bockar städpersonalen av varje område som städats för att säkerställa att ingenting glöms bort. Det här är också en säkerhet för dig som kund. Vi utför kvalitetskontroller med jämna mellanrum och vi kan även boka in uppföljning efter ett halvår eller ett år. Då ser vi över om det är något som behöver justeras i städbeskrivningen. Kanske behövs det extra städning eller mindre städning.

Få en egen kontaktperson hos oss.

Hos Smart trappstädning får kunderna alltid en egen kontaktperson som finns tillgänglig för frågor på mejl, telefon eller på ett möte. Vi utför kvalitetskontroller med jämna mellanrum.

Smart trappstädning sänker kostnaderna direkt.

Anlita Smart trappstädning – vi är gröna, smarta och snabba! Följ gärna Smart trappstädning på Facebook och Instagram för att se vårt dagliga arbete och vad som händer hos oss!

3 anledningar till att anlita Smart trappstädning:

  • Vår städpersonal är välutbildad och noggrann.
  • Vi har ett modernt miljötänk och produkterna vi använder när vi städar är miljömärkta från Svanen.
  • Vid städningen använder vi inga starka kemiska medel med stark doft eftersom de kan framkalla allergi hos vissa personer.

Vill du veta vad det skulle kosta för din bostadsrättsförening att anlita Smart trappstädning? Fyll i formuläret på vår hemsida och få en kostnadsfri offert till din mejl inom 48 h!

Leave a Reply