contacts
logo
contacts
SMART LOGGA 9 FEB NEW-2

Smart Trappstädning är proffs på trappstädning

Vi är Smart Trappstädning – Specialister på trappstädning! Vi är mycket medvetna om det stora behov som finns för trappstädningar i Stockholm och andra fastighetsägare där ute. Det finns också många företag som bidrar med dessa tjänster för trappstädning av bostadsrättsföreningar i Stockholm och omfattning samt pris kan variera kraftigt. Så vad är det som skiljer oss från andra liknande företag?

  • Vi kan i de flesta av våra kunders fall minska deras kostnader för trappstädning. 
  • Vi har en digitaliserad plan, vilket gör många av våra moment snabbare och enklare att utföra.
  • Vår personal är grundligt internt utbildad och arbetar enligt en välstrukturerad städplan.
  • Vi är ett miljövänligt företag och alla produkter som används är helt miljövänliga – detta är också bättre för allergiker och astmatiker!

Vi vill ständigt växa och förbättra våra tjänster och vi vill ha goda kundrelationer som leder till långvariga avtal. Det är viktigt att man håller det rent på gemensamma platser och utrymmen och detta är ett område vi alltid lär oss mer om. Här i vår blogg kommer vi också att dela med oss av de bästa tipsen för hur man håller ordning på bästa sätt där det är många som bor.

Att man har utrustning för att kunna hålla efter är viktigt när det kommer till städning i allmänhet. I vårt pris för trappstädning av bostadsrättsföreningar i Stockholm så ingår det inte bara städning av trapphus, utan även av andra gemensamma utrymmen. Vi är dessutom flexibla och kan anpassa våra avtal efter kundens behov.

Vår personal är kunnig och välutbildad!

Ett stort problem då det kommer till städning enligt många vi varit i kontakt med – är att det används starkt doftande städmedel! Detta problem kan ofta bero på att städaren inte är tillräckligt utbildad och använder för mycket medel. Det kan också bero på att många använder sig av starka kemiska städmedel som irriterar i näsa och hals.

Vi använder oss som sagt bara av miljömärkta städmedel och vår personal är välutbildad. Då det är tungt att utföra trappstädning så använder vi oss heller inte av hinkar. Detta då dessa är mycket tunga att lyfta och skadar lokalvårdarens kropp med tiden. Därför använder vi oss av avtagbara moppar som sätts fast på en platta på skurskaftet. Dessa blöts i rimlig mängd städmedel och byts ofta ut under trappstädningen.

I vårt avtal ingår det även kvalitetskontroller från vår sida med jämna mellanrum. Detta för att se över att allt är som det ska, samt om vi kan göra några förbättringar. Vi bistår även mer än gärna med hjälp om man undrar över något, på 08-660 02 60 eller till mail [email protected].

Vårt trappstädning pris är lågt, men innefattar så många genomgående moment som möjligt som hyreshus behöver. Vi välkomnar alla nya besökare – ansök på vår förstasida om trappstädning så får du en offert inom 2 dagar.

Leave a Reply