contacts
logo
contacts

Trappstädning bostadsrättsförening – Spara pengar

Trappstädning bostadsrättsförening – vi hjälper BRF:er att sänka kostnaden för trappstädning med 10% eller mer. För att förenkla för våra kunder har vi på Smart trappstädning lagt stor fokus vid att skapa en smart plattform digitalt. Ansök enkelt om trappstädning bostadsrättsförening på vår hemsida. Fyll i namnet på din bostadsrättsförening så skickar vi ett prisförslag tillbaka inom två dagar. Vårt trappstädning pris är lågt, men innefattar så många genomgående moment.

Trappstädning bostadsrättsförening – städbeskrivning

När vi tecknar ett nytt avtal med en kund skapar vi en städbeskrivning som passar just den fastigheten. Vi har ett grundutbud som vi går igenom, men är flexibla och kan både lägga till och ta bort moment efter önskemål i din bostadsrättsförening. I vårt standardavtal ingår det grundlig trappstädning av utbildad personal i trapphus/entré, hiss, tvättstuga och övriga gemensamma utrymmen.

Trapphus

 • Sopning och våttorkning av golv
 • Avfläcka entréglas, entrédörr, namntavlor, anslagstavlor.
 • Torka ledstänger, fönsterbrädor och trappräcken.
 • Rengöra skrapgaller innanför entrédörr
 • Dammtorka brandsläckare, BRF-box, el-armaturer, luckor till sopnedkast.

Tvättstuga

 • Sopning och våttorkning golv
 • Dammtorka vågräta fria ytor
 • Tömning av sopor
 • Avfläckning runt dörrhandtag.

Hiss

 • Sopning och våttorkning av golv
 • Fukttorka ledstång och manöverpanel
 • Putsa speglar och glas

Hur ofta behövs trappstädning i en bostadsrättsförening?

Hur städningen utförs i detalj och hur ofta städningen ska utföras kommer vi överens i städbeskrivningen. Vanligast för ett bostadshus är att städningen sker en gång i veckan. Det här beror främst på hur många personer som passerar genom entrén varje dag. Kanske behövs det städas oftare under de kallare årstiderna när grus och slask följer med in genom porten? Vissa väljer att städa vissa delar av fastigheten mer ofta som till exempel entré och tvättstuga.

För att underlätta för de boende i huset att hålla rent själv kan vi bistå med städutrustning att ha framme i gemensamma utrymmen.

Ett tips för att dra ner på städkostnaden och samtidigt skapa en mer personlig entré är att hyra en entrématta. Om din bostadsrättsförening tecknar ett avtal med oss kan ni samtidigt hyra en entrématta inklusive tvätt från 99 kronor i månaden. En matta minskar buller i trapphuset och suger upp smuts och väta. I ett hus med hiss kan det förhindra att grus följer med hela vägen in till hissen och fastnar i skenorna.

Rent och fräscht med ett modernt miljötänk

När vår personal utför trappstädning städas alla utrymmen mycket noggrant. Vi är dessutom väldigt måna om vår natur och använder oss bara av miljövänliga produkter. Genom att tänka grönt och smart, så värnar vi både om miljön och materialen i trapphuset. I vårt avtal så ingår det även kvalitetskontroller från vår sida med jämna mellanrum. Det här gör vi för att se över att allt är som det ska och se om det finns möjlighet för några förbättringar.

Personlig kontaktperson – för en så bra service som möjligt

Smart trappstädning är ett kundfokuserat företag och därför får samtliga kunder en personlig kontaktperson. Vi ger alltid en snabb återkoppling och finns tillgängliga när ni har tid. Kontakta gärna oss så kan vi kika på hur vi skulle kunna skapa trappstädning som passar din bostadsrättsförening.

Leave a Reply