contacts
logo
contacts

Trappstädning pris – Spara pengar med Smart

I en bostadsrättsförening så är det alla som gemensamt ansvarar för att det hålls rent. Detta är något som kan bli problematiskt på många ställen där många delar utrymmen. För att detta ska fungera så måste alla ta sitt ansvar lika mycket. Utöver att hålla efter själva, så behöver man även utföra trappstädning för bostadsrättsföreningar och det är här vi kommer in i bilden!

I vårt flexibla avtal för trappstädning av brf´er och fastighetsägare så ingår det en så innefattade trappstädning som möjligt. Vi är specialister på området och kan även bistå med städutrustning till förmånliga priser att ha på gemensamma utrymmen. Vi kan dessutom anpassa vår trappstädning efter våra kunders önskemål. Vi kan exempelvis städa tvättstugan och huvudentrén mer frekvent om önskat. Läs mer om våra erbjudanden på startsidan

I vårt standardavtal så kommer vi till er och utför en grundlig trappstädning 1 gång/vecka (eller enligt särskilt avtal). Vi städar även entré och tvättstuga grundligt åt er.
Vår personal är välutbildad och använder bara ergonomisk och miljövänliga städprodukter. Vårt mål är att hålla alla kunder nöjda och bibehålla långa och goda relationer.

Utöver vårt standardsortiment så finns det även möjlighet att vid behov få avfläkning av sina väggar till en viss höjd. Dessutom så kan vi städa andra gemensamma lokaler om det behovet finns. På förstasidan kan du enkelt fylla i ett formulär och få en offert på pris inom 2 dagar.  Vi finns dessutom här för kostnadsfri rådgivning på [email protected] eller telefon 08-6600260.

Vi hjälper er att få ner kostnaden för trappstädning
Vi kan i 9 av 10 kunders fall sänka kostnaderna för trappstädning med minst 15 %. Detta är också vårt mål, att ligga bäst till i prisklass inom stor-Stockholm. Om du inte finner det du önskar i vårt standardavtal så finns det möjlighet att se över om vi kan komma på en gemensam plan. Vi har tagit fram en plan som är smart, snabb och grön när det kommer till trappstädning.


Det ska vara enkelt med trappstädning för  bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. På vår förstasida kan du enkelt fylla i formuläret och därefter få en offert inom 2 dagar av oss. Vårt mål är att ligga bäst till i pris i stor-Stockholm gällande trappstädning brf och för andra fastighetsägare. Vi vill även ligga bäst till i kundnöjdhet. Därför är det mycket viktigt för oss att vi har goda och långvariga relationer med våra kunder.

Utöver att vi utför er trappstädning enligt avtal så ingår det även kvalitetskoll från vår sida med jämna mellanrum. Detta för att vi alltid vill vara säkra på att våra kunder är nöjda med våra tjänster. Vi ser också alltid till att vår personal är kunnig och arbetar ergonomiskt. Detta då det kan vara ett tungt yrke när man utför trappstädning.

Istället för att använda sig av skurhinkar och moppar så använder vi istället fuktade utbytbara skurtrasor. Dessa byts ut ofta under städningen och tvättas i maskin mellan varje tvätt. Våra skaft är också inställbara för att enklare komma åt i alla hörn och vrår. Detta minimaliserar tyngden för våra städare och ger en ännu renare trappstädning!

Leave a Reply