contacts
logo
contacts

Trappstädning Brf – så hittar du det bästa avtalet

Trappstädning Brf – låt oss sköta er förenings trappstädning på bästa sätt. Vi tror på att det ska vara enkelt att hitta en firma som sköter trappstädning. Därför har vi försökt att göra det så enkelt som möjligt när det gäller kontakten med oss samt att få en offert. Vi jobbar hårt för att alla kunder skall vara nöjda och erbjuda bästa möjliga service och tillgänglighet. Upplev skillnaden välj Smart trappstädning.I den här artikeln har vi samlat några av de vanligaste frågorna som vi får i den första kontakten när en potentiell kund vill veta mer om trappstädning brf:

Jag skulle vilja ha en offert för trappstädning brf – hur gör jag?

Fyll i vårt kontaktformulär online och får en kostnadsfri offert. Vi skickar en offert med prisförslag på trappstädning till din mejl inom 48 timmar. Hur våra kunder som har hand om bostadsrättsföreningar hittar oss skiljer sig från kund till kund.

Har ni någon prisgaranti för trappstädning brf?

“I 9 av 10 fall hjälper vi BRF:er och andra fastighetsägare att sänka kostnaden för trappstädning med 10% eller mer”, Filip Flodin Försäljningschef

Priset på en trappstädning beror på exakt vad som ska ingå i själva städningen. Kanske finns det vissa utrymmen som behöver städas oftare. Några exempel på sådana utrymmen är i en brf är entré, hiss, cykelrum eller barnvagnsrum och tvättstuga.

Om ni är nyfikna på att ta reda på hur mycket pengar er förening skulle kunna spara genom att byta till Smart trappstädning rekommenderar vi att ni ber om en offert.

Baserat på vad som skall ingå samt många gånger i veckan trappstädning tar vi fram en kostnadsfri offert. Även om det aldrig har skett erbjuder vi samtliga kunder två månaders ångerrätt om det av någon anledning inte skulle vara nöjda. Vi kommer gärna ut och presenterar offerten på plats er och erbjuder helt kostnadsfri rådgivning via telefon eller mejl, du kan enkelt nå oss på 08 – 660 02 60 eller [email protected]ädning.se.

trappstadning

 

Hur kan jag vara säker på att jag gör ett bra val när jag byter till Smart trappstädning?

Det roligaste med vårt arbete är när våra kunder är nöjda med det vi gör varje dag: trappstädning och service. Vi är specialister på trappstädning med hög kvalitet och förmånliga priser. På vår hemsida går det att läsa citat från nöjda kunder runt om i hela Stockholm. Läs mer här.

Jag har ett tidigare avtal som jag vill säga upp, kan ni hjälpa mig med det?

Ja, vi hjälper er att säga upp ert befintliga avtal. Har du några frågor om hur vi skulle kunna hjälpa till med ditt befintliga avtal går det jättebra att höra av dig till oss. Helt kostnadsfritt såklart.

Hur går en trappstädning till?

Smart trappstädning utför en miljövänlig och professionell trappstädning av hög kvalitet. När ni tecknar ett avtal med oss kommer vi tillsammans överens om en städbeskrivning. Det är sedan den som är grunden till jobbet vi utför. I städbeskrivningen står det vad vi ska städa och hur ofta. En sak som är likadan för alla våra kunder är att vi erbjuder professionell trappstädning med hög kvalitet, oavsett årstid och väder.

Vi är flexibla – Har ni ytterligare önskemål eller kompletteringar går det självklart bra att lägga till. Vi erbjuder även personlig genomgång av offerten på plats i er bostadsrättsförening.

Vill du veta mer om hur en trappstädning med Smart trappstädning går till? Läs mer här.

Vad är viktigt att fokusera på när det gäller just trappstädning brf?

Viktigast är att de som bor i huset ska vara nöjda. När vi kommer överens om städbeskrivningen studerar vi vad som är viktigt i just er bostadsrättsförening. Exempel på områden som är bra att hålla extra koll på är till exempel: Att göra rent luddlådan bakom tvättmaskinerna i tvättstugan.

Leave a Reply