contacts
logo
contacts

Trappstädning BRF – 5 bra tips för bättre trivsel

Trappstädning BRF sköts enklast genom att anlita ett företag. Vi har koll på hur man på bästa sätt håller rent i trapphus och gemensamma utrymmen. Vi sköter också administration på ett så smidigt sätt. Här kommer 5 tips som också förklaras i detalj lite längre ner i inlägget.

  • Anlita ett företag som är experter på trappstädning
  • Förenkla för de boende med regler och skyltar
  • Köp in rätt städmaterial och tänk på miljön
  • Låt en entrématta göra halva jobbet
  • Undvik krångel med bra kommunikation

Anlita ett företag för trappstädning BRF

När ni anlitar oss för trappstädning BRF utförs städningen av oss som är specialiserade. I vårt grundavtal för trappstädning BRF  ingår det städning av trapphus/entré, hiss, tvättstuga och eventuella andra utrymmen. Vi är medvetna om det stora behov som finns för bostadsrättsföreningar där ute. Därför har vi skapat ett omfattande standardavtal. Vi är flexibla och kan skräddarsy våra avtal utefter de behov som finns i just er BRF. Vill ni veta mer om vad som ingår i en trappstädning från Smart trappstädning? Läs mer här!

Förenkla för de boende med regler och skyltar

I en bostadsrättsförening är det många som ska samsas och ha hand om de gemensamma utrymmena. Det ska vara enkelt att hålla det fräscht i tvättstugan. Vi hjälper till att undersöka om det behövs tydligare skyltar eller saknas städredskap, papperskorgar e.t.c.

Tänk på miljön

Vi använder oss av rengöringsmedel som är miljömärkta och kommer från Svanen. Vår städpersonal är välutbildad och undviker därför starka kemiska medel som påverkar miljön negativt. Personalen använder inte skurhinkar utan vätade moppar som tvättad i maskin efter varje använding. Vi ser också till att det inte används städmedel som framkalla allergi hos boende i huset med astma och allergier.

Låt en entrématta göra halva jobbet

Att hyra en entrématta hjälper till med trappstädningen i er BRF genom att minska risken att smuts och väta följer med i fastigheten. På så sätt får ni torra och rena golv i entrén men det är även positivt eftersom en entrématta

  • Skapar ett härligt första intryck
  • Dämpar ljud och buller i trapphuset
  • Minskar risken att boende och besökare halkar

Läs mer om hur du kan hyra en entrématta från oss här.

Undvik krångel med bra kommunikation

Vi har ett genomgående mål med våra tjänster – det ska vara enkelt och vi vill ha långvariga och goda kundrelationer. Vår kommunikation och administration är digitaliserad och lösningsorienterad. På vår förstasida kan ni ansöka om trappstädning BRF. Där fyller ni i ett ansökningsformulär. På hemsidan får ni även svar om pris för avtal angående trappstädning av oss inom två dagar.

Vi jobbar hårt för att alla kunder skall vara nöjda!

Hos oss får ni en personlig kontaktperson och en kostnadsfri rådgivning. Vi kan även hjälpa er att säga upp ert befintliga avtal. Som ny kund hos oss äger kunden fri rätt att säga upp sitt avtal inom de första två månaderna. Våra kunder kommenterar ofta att de uppskattar att vi är serviceinriktade och att vi alltid varit tillgängliga när de har haft frågor.

Overall
5

Leave a Reply