contacts
logo
contacts

Trappstädning brf Stockholm – 3 saker att tänka på

Trappstädning brf Stockholm – här har vi samlat 3 viktiga saker att ha i bakhuvudet när man letar städfirma. Vad är det som sticker ut för just en brf i jämförelse med andra fastigheter? Jo, de boende är alla med i bostadsrättsföreningen och har en helt annan rätt att tycka till om städningens kvalitet. I jämförelse med till exempel en hyresrätt där fastighetsförvaltaren eller hyresvärden bestämmer vem som får göra jobbet. Det här betyder att det underlättar om man hittar rätt företag direkt så det blir så lite krångel som möjligt.

Trappstädning brf Stockholm – 3 saker att tänka på:

  1. De gemensamma utrymmena. Tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum – ja, alla de områden som vi ska samsas om och utnyttja tillsammans. Det här är grunden till nästan alla irritationsmoment i en bostadsrättsförening. I alla fall under ämnet städning. Genom att kontinuerligt städa dessa områden samt genom att sätta upp papperskorgar och skyltar förhindras tjafs och konflikter.
  2. Olika årstider kräver olika mycket städning.Den första snön är härlig men förvandlas snabbt till snömodd på barnvagnshjul som rullas in och ut genom entrén och smutsas ner. Sedan sandas gatorna och grus följer med in i hissen och fastnar enkelt i hissens skenor och orsakar stopp – om inte rätt städfirma redan har hunnit städa det vill säga. Sommaren däremot kräver inte alls lika mycket städning och om städtillfällena kan minskas kan föreningen spara in på den kostnaden.
  3.  Spara pengar med flexibilitet.Bor du i ett mindre hus med färre boende? Eller är det flera boende i huset som reser bort under hela sommaren? Alla bostadsrättsföreningar har olika behov. Är du medveten om vad så går det här att använda till er fördel! På Smart trappstädning finns ett grundavtal och en standard städbeskrivning som går att justera vid behov. Ju mer du vet, desto bättre förutsättningar finns för att sänka städkostnaden.

Låt Smart trappstädning göra jobbet – så kan du koppla av:

Varje vecka städar vi på Smart trappstädning över 500 trapphus i Stockholmsområdet Och vi vet att våra städare gör jobbet ordentligt. Alla våra städare har genomgått samma utbildning av Vileda om hur man städar trapphus på ett professionellt sätt. Enligt standardavtal så utför vi grundlig trappstädning en gång/vecka, men detta är något som man kan skräddarsy vid behov.

Smart trappstädning garanterar ett rent och fint trapphus genom:

  • Städbeskrivning. Vid början av ett nytt kontrakt har vi en personlig genomgång av städbeskrivningen. Städbeskrivningen dokumenterar det vi gemensamt kommer överens med kunden. I det står det vad som skall städas i fastigheten och hur ofta. Det hjälper oss att erbjuda kunden bästa pris samt undvika eventuella missförstånd gällande städningen.
  • Kvalitetssäkring. Rutinmässiga kontroller gör så att städningen alltid håller samma höga kvalitet.
  • Gemensam utvärdering halvårsvis. Om kunden önskar, erbjuder vi en utvärdering av städningen två gånger per år.
  • Checklista. Vid varje städtillfälle signerar städaren sin närvaro och vad som utförts. En checklista placeras på angiven plats i fastigheten vanligtvis i städrum/tvättstuga.

Få en kostnadsfri offert via vår hemsida!

Vi på Smart trappstädning har sedan starten fokuserat på att det ska vara så enkelt som möjligt att komma igång med våra tjänster. På vår hemsida kan du fylla i ett formulär så skickar vi en kostnadsfri offert inom 48 timmar. Fyll bara i namn på din brf, på en kontaktperson samt en mejladress så gör vi resten. Vi kan även underlätta ett eventuellt byte av leverantör. Har du ett existerande avtal som behöver sägas upp? Vid behov kan vi kostnadsfritt säga upp avtal och sköta mer praktiska saker som att samla in nycklar.

Hör gärna av er till oss vid frågor! Vi finns alltid här för kostnadsfri rådgivning på 08 – 6600260 eller [email protected]. Följ gärna Smart trappstädning på Facebook och Instagram för att se vårt dagliga arbete och vad som händer hos oss!

Leave a Reply