contacts
logo
contacts

Trappstädning brf Stockholm – Fri offert inom 48h

Trappstädning brf Stockholm – sänk kostnaden utan att tumma på kvaliteten med Smart trappstädning. I 9 av 10 fall hjälper vi BRF:er och andra fastighetsägare att sänka kostnaden för trappstädning med 10% eller mer.

Att alltid ha ett städat trapphus är härligt för de boende i huset och för gäster som kommer på besök. För en bostadsrättsförening är det skönt att anlita ett företag som utför professionell trappstädning. Det här gäller både i trapphuset och i de gemensamma utrymmena. Att de boende i en brf inte kommer överens i tvättstugan, i källaren eller uppe på vinden beror ofta på just städningen. Att någon har lämnat kvar ludd i tvättmaskinen, gått ned för trappan med en rinnande soppåse eller glömt att städa efter sig i tvättstugan är vanliga exempel på när konflikter lätt kan uppstå. För de flesta är det en självklarhet att hålla det rent och snyggt efter sig, men när det är många som bor under samma tak kan det bli svårt att hålla de gemensamma utrymmena rena varje dag.

Genom att anlita Smart trappstädning kan vi hjälpa till att motverka de här vanliga problemen på flera sätt.

  • Vår städpersonal är välutbildad och noggrann.
  • Vi har ett modernt miljötänk och produkterna vi använder när vi städar är miljömärkta från Svanen.
  • Vid städningen använder vi inga starka kemiska medel med stark doft eftersom de kan framkalla allergi hos vissa personer.
  • Vi kan hjälpa till att sätta upp tydliga skyltar och papperskorgar där de behövs. Allt för att underlätta för de boende att hålla rent mellan städtillfällena.

I vårt avtal ingår det även kvalitetskontroller från vår sida med jämna mellanrum. Det här gör vi för att se till så att allt är som det ska och se om vi kan göra några förbättringar.

Trappstädning brf Stockholm – beställ tryggt och enkelt

Det ska vara enkelt att beställa trappstädning från oss. Förutom en väl utförd städning kan du alltid känna dig trygg med att anlita oss.

Vårt genomgående mål med alla våra tjänster är att det ska vara enkelt. Därför har vi gjort vår plan så digitaliserad som möjligt gällande kommunikation, administration och kvalitetssäkring. Vi finns tillgängliga för kostnadsfri rådgivning för både befintliga kunder och nya nyfikna kunder. På vår hemsida smarttrappstadning.se kan du fylla i namnet på din bostadsrättsförening i vårt kontaktformulär. Då skickar vi en kostnadsfri offert på trappstädning till din mejl inom 48h. Om ni har ett annat avtal för trappstädning i dag kan vi hjälpa till att säga upp ett befintligt avtal.

Smart trappstädning = kommunikation och flexibilitet

Våra nuvarande kunder uppskattar att vi alltid varit tillgängliga när de har behövt få tag i oss. Just kommunikation ser vi som vår styrka och tillsammans med kunden utformar vi en trappstädningsrutin som verkligen fungerar – både när det gäller själva städningen och administrationen kring. Tillsammans kommer vi överens om hur ofta ni vill att trapporna ska städas. Om du vill läsa mer om städbeskrivningen och hur den brukar se ut kan du göra det här. Skulle ni ha andra önskemål om vad som ska städas brukar vi lösa det mesta.

Leave a Reply