contacts
logo
contacts

Vi är specialister på trappstädning åt BRF

När vi skulle starta upp vår verksamhet, så intervjuade vi en stor del fastighetsägare i Stockholm. Detta gav oss svar som gjorde det enklare för oss att bygga upp vår plan och vår plattform. En sak som vi fick som svar av många var att det var många som klagade på att det användes för starka städmedel när det gällde trappstädning åt bostadsrättsföreningar, eller “brf” som det även förkortas. Detta är faktiskt något som är mycket problematiskt för personer som har astma och allergier.

 

När det kommer till trappstädning av en brf, så är det såklart skönt att man har anlitat företag för trappstädning. Men i en bostadsrättsförening så är det alla boenden som har hand om de gemensamma utrymmena. Detta är också ett av de största problemen på ställen där det är många som delar på samma utrymmen – att inte alla håller efter sig!

 

Just de här punkterna har vi lagt ner energi på att motverka, då vi upplevde det som ett så pass stort problem. Vi är miljövänliga och inga av våra produkter som används vid städning bidrar till någon miljöpåverkan. Vi reglerar problemet genom att inte använda starka kemiska medel, samt att vår städpersonal är välutbildad. Vi använder inte heller oss av skurhinkar utan byter ut vätade moppar ofta. Dessa tvättas i maskin mellan varje användning.

Vårt grundavtal för trappstädning!

Vårt genomgående mål gällande alla våra tjänster är att det ska vara enkelt och att vi har långvariga, goda kundrelationer. Därför så har vi gjort vår plan så digitaliserad som möjligt gällande kommunikation, administration och kvalitetssäkring.

På vår förstasida kan man ansöka om trappstädning till din bostadsrättsföreningar eller för annan fastighet. Detta gör du genom att fylla i ett ansökningsformulär. Vi har utformat våra tjänster så flexibla som möjligt och som dessutom innefattar de flesta moment – till konkurrenskraftiga priser!

När man har ansökt på vår hemsida så får man svar om pris för avtal angående trappstädning av oss inom 2 dagar. I vårt standardavtal så ingår det omfattande trappstädning och annan lokalvård. I vårt grundavtal för trappstädning brf och fastighetsägare så ingår det städning av trapphus/entré, hiss, tvättstuga och eventuella andra utrymmen.

I vårt avtal så ingår det även kvalitetskontroller från vår sida med jämna mellanrum. Detta för att se över att allt är som det ska, samt om vi behöver göra några förbättringar. Vi bistår även mer än gärna med hjälp om man undrar över något, på 08-660 02 60 eller till mail [email protected]

I vårt pris för trappstädning brf innefattas det så många genomgående moment som möjligt och som man har behov av i regel. Vi välkomnar alla nya besökare – ansök på vår förstasida om trappstädning så får du offert inom 2 dagar! Vi tar även gärna emot tips om vad ni önskar läsa om i vår blogg.

Vi finns tillgängliga för kostnadsfri rådgivning för både befintliga kunder och nya nyfikna kunder! Vi uppskattar varenda en av våra kunder och lägger stor vikt vid att bibehålla en god kundkontakt! Vårt mål är att ha Stockholms nöjdaste kunder! Ring oss på 08 – 6600260 eller maila oss på [email protected]ädning.se.

Leave a Reply