contacts
logo
contacts

Varför våra kunder har valt att anlita på oss

Trappstädning fastighetsägare – i det här inlägget kan du som fastighetsägare läsa om varför våra kunder har valt att anlita på Smart trappstädning.
Vill du få ett kostnadsförslag från oss? Gå in på vår hemsida

www.smarttrappstadning.se  och fyll i kontaktformuläret. Då skickar vi en kostnadsfri offert på trappstädning till din e-mail inom 48 timmar.

Trappstädning fastighetsägare – sänk kostnaden med oss

Det finns flera trappstädning företag i Storstockholm och det är lätt att alla företag smälter in i mängden, men det som skiljer oss från många är bland annat vårt mål är att ligga bäst till i pris.

1. Trappstädning med hög kvalitét

Vår personal är utbildade inom flera områden och följer alltid en städinstruktion. Vi genomför också kontinuerlig kvalitetssäkring genom regelbundna och rutinmässiga kontroller. Exempel på vad som vanligtvis görs i trapphus och entré är att golv och trappor sopas sedan våttorkas. Vi våttorkar räcken och eventuella ytor som behöver torkas av och avfläckar väggar vid behov. Vi städar hiss och tvättstuga samt eventuella andra gemensamma utrymmen. När vi träffas första gången går vi igenom hur just er städbeskrivning bör se ut och skräddarsyr för er fastighets behov.

Vid varje städtillfälle signerar städaren närvaro och checklistan, som placeras på angiven plats i fastigheten vanligtvis i städrum/tvättstuga. Vi erbjuder samtliga kunder halvårsvis en gemensam utvärdering på plats i fastigheten.

2. Personlig service = inget krångel

Alla våra kunder får en personlig kontaktperson hos oss för att underlätta i kommunikationen. Det ska vara enkelt att beställa och ändra i städbeskrivning och tjänster. Vid början av nytt kontrakt har vi alltid en personlig genomgång av städbeskrivningen. Den innehåller det vi gemensamt kommer överens om vad som ska städas i fastigheten och hur ofta vi ska städa. Det viktigaste är att vi ger dig en lösning som passar dina önskemål. Genom att göra en tydlig städbeskrivning kan vi erbjuda ett så bra pris som möjligt.

3. Förmånliga priser på uthyrning av entrémattor

Genom oss kan du beställa entrémattor som vi byter ut och tvättar så ofta som ni önskar. En matta i entrén stoppar smuts och suger upp väta i stället för allt följer med från skorna in i fastigheten. En entrématta är också ljudisolerande då den minskar buller i trapphuset. Den ger en hemtrevlig känsla och går att göra unik med en egen logga på. Självklart går det lägga ihop både städning och entrématta på samma faktura.

4. Modernt miljötänk

Vi värnar om miljön och därför är alla våra tjänster och produkter som används helt miljövänliga. Vår städpersonal använder endast städredskap och rengöringsmedel som är miljömärkta/Svanenmärkta. Alla rengöringsmedel är doftfria för att inte besvära för eventuella allergiker/astmatiker i fastigheten.

5. Vi sänker priset på er nuvarande trappstädningskostnad

Vi arbetar väldigt innovativt. I 9 av 10 fall hjälper vi BRF:er och andra fastighetsägare att sänka kostnaden för trappstädning med 10% eller mer. Vi är flexibla gällande våra avtal och kan komma överens tillsammans med dig hur man bäst ska utforma vårt avtal. Vårt mål är att ligga bäst till i pris i Storstockholm, och samtidigt ha de nöjdaste kunderna.

Är det något som du som kund undrar över går det alltid bra att ringa oss på 08-660 02 60 eller skicka ett mail till

[email protected].

Smart Trappstädning städar i hela Stor-Stockholm, exempel på stadsdelar nedan

 

Leave a Reply