contacts
logo
contacts

Trappstädning fastighetsägare – få ett kostnadsfritt prisförslag

Trappstädning fastighetsägare – söker du ett företag i Stockholm? Hos Smart trappstädning hjälper vi dagligen hyresvärdar och fastighetsägare med att hitta bästa pris på trappstädning. Vi har hittat ett sätt att kombinera ett lågt pris och trappstädning av hög kvalitet. Det kan låta motsägelsefullt, men vi vet vad vi håller på med. Det hela började med en idé och ett beslut att vilja uppfylla den. Vi har lagt stor vikt på att service och att utbilda vår personal. För det våra kunder, personal och själva städningen som är det viktigaste.

Vilka är Smart trappstädning?

Smart trappstädning är det enda företaget i Storstockholm som är helt specialiserade på trappstädning till fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. När vi säger att vi är specialiserade menar vi att vi inte utför kontorsstädning eller städningar i hemmet, endast trapphus och andra utrymmen i fastigheten. Vi städar för närvarande över 500 st trapphus i Stockholmsområdet varje vecka och vi växer snabbt.

Det hela startade med en idé, sedan undersökte vi vilken efterfrågan som fanns på marknaden. Det vi såg snabbt var att många saknade flexibilitet med tjänsterna och det är egentligen inte så svårt att förstå  varför. Olika fastigheters trapphus ser så olika ut och även den dagliga aktiviteten i dem; hur många som passerar entrén, boende i fastigheten osv. Därför borde man kunna sänka priset genom att städa endast det som behöver städas?

När det kommer till just trappstädning i större fastigheter, så är vi väl medvetna om hur mycket som kan samlas i entré och trapphus. Vi har därför utformat vår städning så att den lämnar ditt trapphus skinande rent. Vår personal är välutbildad och använder sig av städutrustning som sliter så lite som möjligt på kroppen, då det kan vara ett fysiskt tungt arbete.  Allt städmedel som används under städningen är dessutom miljövänlig.

Vi värnar om vår miljö och det som är allra viktigast för oss är att vi inte bidrar med någon miljöpåverkan. Alla våra tjänster och produkter som används är snälla mot miljön och så kommer det alltid att vara.

Bra information om trappstädning för dig som fastighetsägare:

Är du fastighetsförvaltare/fastighetsägare idag och är på jakt efter en ny samarbetspartner? Eller vill du bredda ditt utbud av tjänster och även kunna erbjuda dina kunder trappstädning & entrémattor?

Om du anlitar Smart trappstädning får du alltid professionell trappstädning till förmånliga priser av utbildad personal med arbetsledare. Vi hjälper till att ta fram färdiga offerter på samtliga fastigheter. Hur vi arbetar ser lite olika ut. Det finns olika upplägg att välja bland: alltifrån att du presenterar offerten till kunden till att vi kontaktar kunder direkt. Vi förstår att flera av våra kunder har begränsat med tid. Ring på 08-660 02 60 eller skicka ett e-mail på [email protected] vid tillfälle så hittar vi en lösning som passar er. Kontakta oss även för ett förutsättningslöst möte där vi berättar mer om vårt företag och våra tjänster.

Trappstädning fastighetsägare – få ett kostnadsfritt prisförslag snabbt och enkelt

Vi sänker priset med 10 % eller mer på er nuvarande trappstädningskostnad. Vill du veta hur? Med Smart trappstädning kan du få ett kostnadsfritt prisförslag direkt. Gå in på vår hemsida: smarttrappstädning.se och fyll i formuläret på förstasidan. Fyll i vilken fastighet det gäller samt få uppgifter till en kontaktperson och dennes mejladress – så hör vi av oss.

Även om det aldrig har hänt tidigare så erbjuder vi samtliga kunder två månaders ångerrätt om det av någon anledning inte skulle vara nöjda. Smart trappstädning kan erbjuda väldigt förmånliga priser då vi använder oss av modern städutrustning från Vileda. Förutom att det blir rent och snygg sparar vi även tid på att ha riktigt bra utrusning där moppar noga väljs ut för varje kund och fastighet.

Leave a Reply