contacts
logo
contacts

Trappstädning för fastighetsägare – Vi är specialister!

När det kommer till trappstädning i fastigheter där många bor, så är det ett stort behov av att anlita någon utifrån. Vi är specialister på trappstädning och kan erbjuda flexibla avtal som är anpassade efter dina önskemål.  Vi har en stor medvetenhet om vad fastighetsägare upplever för problem och vila klagomål som ofta kommer in gällande städning i byggnaden.

När vi startar ett avtal tillsammans med er så är detta något som vi tillsammans då ser över. När det kommer till att de boendena i fastigheten ska gemensamt ansvara för att hålla efter, så kan det ibland brista en del. Detta beror ofta på att man inte har skyltar med information, eller att man inte har städredskap i de gemensamma utrymmena. Detta är något som vi hjälper er att förbättra, om ni är i behov av det.

När det kommer till vårt avtal för trappstädning åt fastighetsägare, så har vi försökt att vara så flexibla som möjligt. Vi har även försökt att innefatta alla de moment som vi vet att det finns behov av. Utöver vårt standardavtal så är vi även flexibla och kan komma överens med er om hur trappstädningen ska utföras!

För kostnadsfri rådgivning så kan man kontakta oss på 08 – 66 00 260 eller maila oss [email protected] Vi har även ett formulär du kan fylla i på vår startsida. I vårt avtal så ingår det även grundliga kvalitetskontroller, där vi ser över att allt sköts som det ska.  Vanligast för trappstädning fastighetsägare är att vi kommer och städar era utrymmen en gång per vecka. I vårt avtal så ingår det städning i trapphus/entré samt även andra delade utrymmen som tvättstuga. Vi är flexibla och kan anpassa avtalet efter ert behov!

Vad ingår i vårt sortiment för trappstädning?

I vårt standardavtal så ingår det grundlig trappstädning av utbildad personal i trapphus/entré, hiss, tvättstuga och övriga gemensamma utrymmen. När vår personal utför trappstädning fastighetsägare, så städas alla utrymmen mycket noggrant. Vi är dessutom väldigt måna om vår natur och använder oss bara av miljövänliga produkter.  Vi försöker också bibehålla en god kundkontakt, som förhoppningsvis blir mycket långvarig. Vårt mål är att ha Sveriges nöjdaste kunder!

Vi är specialister på trappstädning åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar, därför så har vi utformat en plan som inkluderar de moment som vi upplever de flesta har behov av. Utöver det som ingår i vårt standardavtal, så är vi också mycket flexibla. Vi kan t.ex utföra garagestädning med maskiner som rengör utrymmet mycket väl. I vårt avtal så ingår det alltid kostnadsfri rådgivning. Vi finns alltid här för både befintliga och nya kunder!

Vårt mål är att ständigt förbättras, därför uppskattar vi all form av feedback! Det är tack vare att vi har en så god kundkontakt med våra befintliga kunder som vi har kunnat utforma vårt avtal. Innan vi startade vårt företag så intervjuade vi ett stort antal fastighetsägare. På detta sätt så fick vi en stor överblick över vilket behov som finns, men även de vanligaste problemen.

Har du någon feedback eller tips på vad du önskar läsa om i bloggen – så tar vi tacksamt emot dem!

Leave a Reply