contacts
logo
contacts

Trappstädning fastighetsägare – vi sänker er nuvarande kostnad

Trappstädning fastighetsägare – äger du en eller flera fastigheter i Stockholmsområdet och söker ett företag som utför professionell trappstädning? På Smart trappstädning är vi gröna, smarta och snabba. Vilket innebär att vi använder oss av miljövänliga produkter, räknar ut det lägsta priset och är lätta att ha att göra med. Just nu städar vi över 500 trapphus i Storstockholm varje vecka och vår verksamhet ökar ständigt.

Trappstädning fastighetsägare – låt oss se om vi kan sänka din kostnad

Varför betala för mycket? Vi har märkt ett samband mellan de kunder som kommer till oss som tidigare har använt sig av en annan städfirma. Vi har nämligen i 9 av 10 kunders fall kunnat sänka deras kostnader för trappstädning med minst 15 %. Vårt trappstädning pris är lågt, men innefattar så många genomgående moment som möjligt som man behöver i ett trapphus. Vi är helt specialiserade på just trappstädning, inga andra områden, och därför är vi helt fokuserade på att utföra ett riktigt bra jobb för varje trapphus vi städar.

Skulle du vilja att vi ser över vad du skulle behöva betala för att få din fastighet städad av Smart trappstädning?

På vår hemsida kan du enkelt fylla i ett formulär och ansöka och trappstädning hyreshus, brf eller annan fastighetsägare. När du har fyllt i din ansökan så får du därefter svar från oss inom 2 dagar med ett pris. Vårt mål är också att ligga bäst till i prisklass inom stor-Stockholms området.

Vad ingår i en trappstädning från Smart trappstädning?

En riktigt bra trappstädning kräver expertis. Kontakta oss och få ett kostnadsfritt prisförslag utan startavgift, där det ingår

  • Trappstädning av utbildad personal enligt överenskommen städinstruktion.
  • Fast städschema med checklista och kvalitetskontroll.
  • Miljömärkta rengöringsmedel & Svanenmärkta städredskap från Vileda.
  • Personlig kontaktperson och kostnadsfri rådgivning.
  • Hjälp med att säga upp ert befintliga avtal och insamling av nycklar.

Hos oss har alltid kunden rätt att säga upp avtalet under de första två månaderna. Läs mer om vår trappstädning här.

Trappstädning bostadsrättsförening i StockholmAtt städa hissen regelbundet är viktigt av flera anledningar. Alla uppskattar en nystädad hiss men framförallt håller det ner reparationskostnaderna. Inget smuts ska fastna i skenorna! Följ gärna Smart trappstädning på Facebook och Instagram för att se vårt dagliga arbete och vad som händer hos oss!

Att tänka på innan du väljer vem som utför trappstädningen

Att alltid ha ett städat trapphus är härligt för de boende i huset och för gäster som kommer på besök. Det här gäller både i trapphuset och i de gemensamma utrymmena. Att de boende inte kommer överens i tvättstugan, i källaren eller uppe på vinden beror ofta på just städningen. Att någon har lämnat kvar ludd i tvättmaskinen, gått ned för trappan med en rinnande soppåse eller glömt att städa efter sig i tvättstugan är vanliga exempel på när konflikter lätt kan uppstå. För de flesta är det en självklarhet att hålla det rent och snyggt efter sig, men när det är många som bor under samma tak kan det bli svårt att hålla de gemensamma utrymmena rena varje dag.

För dig som förvaltar flera fastigheter:

Ofta förvaltar samma personer flera fastigheter och vi har försökt göra administrationen av städningen så enkel som möjligt. Hos oss kan du beställa trappstädningen online. Det gör så att du får mindre krångel men främst ger resultatet från vår städning guldkant i vardagen för hyresgästerna. Vi på Smart trappstädning har sedan starten fokuserat på att det ska vara så enkelt som möjligt att komma igång med våra tjänster. I vårt avtal så ingår det även kvalitetskontroller från vår sida med jämna mellanrum. Detta för att se över att allt är som det ska, samt se om vi kan göra några förbättringar. Vi bistår även mer än gärna med hjälp om man undrar över något, på 08-660 02 60 eller till mail [email protected]

Leave a Reply