contacts
logo
contacts

Trappstädning företag – Ett bra första intryck

Trappstädning företag – vi hjälper er att ge ett bra första intryck: en fräsch entré och ett nystädat trapphus! Självklart ska era kunder mötas av ett positivt intryck direkt när de öppnar dörren. Vi är specialiserade på trappstädning och städar åt företag i hela Storstockholm.

Hur ofta bör ett trapphus städas?

Hur ofta ett trapphus behöver städas är en fråga som kräver enskild bedömning. Vi brukar rekommendera trappstädning en gång i veckan men det beror på hur många personer som passerar genom fastigheten varje dag. Det beror också på hur trapphuset och entrén ser ut samt vilka material som finns. Under höst och vinter är behovet av trappstädning större och därför finns möjligheten att öka antalet städtillfällen om det behövs.

Trappstädning företag – hur går det till?

Det första steget i vår kontakt med kunden brukar oftast ske genom att kunden fyller i ett enkelt kontaktformulär på vår hemsida www.smarttrappstadning.se. Sedan får kunden en helt kostnadsfri offert på trappstädning skickad till sin e-mail inom 48 timmar.

När kunden har läst igenom offerten träffas vi gärna. Vid början av nytt kontrakt har vi alltid en personlig genomgång av städbeskrivningen. Den innehåller det vi gemensamt kommer överens om rörande vad som ska städas i fastigheten och hur ofta vi ska städa. Det här dokumentet är en mycket viktig del i vår erbjudande. Det viktigaste är att vi ger dig en lösning som passar dina önskemål. Då kan vi erbjuda ett så bra pris som möjligt och undvika eventuella missförstånd gällande städningen.

Vad ingår  i trappstädning företag?

När du beställer trappstädning från oss sopas och våttorkas golv och räcken och hissar rengörs. Sedan är det städbeskrivningen som avgör exakt vad som ska göras. Vi kan bland annat avfläcka väggar från smuts, städa gemensamma utrymmen, byta ut och tvätta entrémattor. När det gäller hissar är det viktigt att se till att det inte finns någon smuts i skåran för hissdörren. Det kan leda till problem med hissen och bli till onödiga servicekostnader.

Vi får ofta beröm för att vi har en tydlig och överskådlig städinstruktion, men vi jobbar alltid på att bli ännu bättre. Om du som existerande kund har förslag på förbättringar är vi mycket tacksamma för all feedback vi kan få.

På Smart Trappstädning genomgår alla städare en noggrann utbildning. Vi använder endast miljövänliga städmedel som är Svanenmärkta. De rengöringsmedel vi använder oss av är doftfria för att underlätta för eventuella allergiker/astmatiker i fastigheten.

Personlig kontakt för att slippa krångel

Smart trappstädning har hög kundnöjdhet. Främst på grund av att vi utför professionell städning och alltid är noggranna, men också för vår tillgänglighet när kunder vill komma i kontakt med oss. Hos oss får kunden en personlig kontaktperson att få kostnadsförslag, bolla idéer eller snabbt ändra något i städbeskrivningen om nya behov dyker upp. Att anlita oss för din trappstädning ska kännas tryggt för dig som kund och vårt mål är att ha Stockholms nöjdaste kunder.

Är det något som du undrar över går det självklart bra att ringa oss på 08-660 02 60 eller skicka ett mail till [email protected].

Leave a Reply