contacts
logo
contacts

Vi hjälper med trappstädningen till ditt företag

För alla typer av fastighetsägare så är det oundvikligt att inte märka hur mycket smuts  som kan samlas i entrén. I en större fastighet där det är många boende, så behöver man i regel städa entrén oftast av alla ytor. Vi utför trappstädning för företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vårt mål är att utföra
trappstädning av hög kvalitet och till bäst pris i stor-Stockholm.

Vi har utformat en plan som är mer eller mindre digitaliserad och som innefattar så mycket av det administrativa som möjligt. På vår förstasida kan du enkelt fylla i vårt ansökningsformulär och få ett pris inom 2 dagar. Vi arbetar ständigt efter att förbättras och utför, utöver trappstädning, även grundliga kvalitetskontroller för att alltid följa upp vårt arbete.

Vår personal är väl utbildad i hur man utför trappstädning åt företag och i hyreshus på bästa sätt. Dessutom så utformar vi vår städteknik så att vår personal ska slita så lite som möjligt på kroppen. Att utföra trappstädning är fysiskt tungt, det är då viktigt att man inte gör tunga lyft eller böjer ryggen för mycket. Därför använder vi oss bara av välutvecklad och ergonomisk städutrustning. Lika viktig som vår personal är för oss är även miljön, därför är alla våra tjänster och produkter som används helt miljövänliga.

När det kommer till trappstädning företag, så kan vi anpassa vår trappstädning efter era önskemål. Vi kan även städa ytterligare ytor vid förfrågan. Vi finns alltid här för kostnadsfri rådgivning och kan även komma på besök. Vi hjälper er se över hur ni kan hålla efter på gemensamma utrymmen, så det är rent även mellan trappstädningen.

Vi förstår vikten av rena ytor!

När det kommer till större fastigheter där det är många boenden, så är det otroligt viktigt att alla sköter sin del av ansvaret. Detta missköts tyvärr på många håll och det är något som vi är väl medvetna om. Därför så utformar vi vår städning så att den ska vara i så hög standard som möjligt och med ständig tanke på förbättring.

Det finns många trappstädningsföretag i Stockholm, men också många som behöver anlita företag för trappstädning. Det är lätt att alla företag smälter in i mängden, men det som skiljer oss från många är bland annat vårt mål är att ligga bäst till i pris! Vi arbetar väldigt innovativt och har höga mål och vill att alla våra kunder ska vara så nöjda som det bara går. Om man vill komma i kontakt med oss för rådgivning eller annat så når man oss på 08-660 02 60 eller mail [email protected]

Vi vill vara ett företag som sticker ut från mängden och vi vill bibehålla god kundkontakt. Oavsett om du är en befintlig kund eller en nyfiken potentiell kund så är du varmt välkommen med synpunkter. Vi tar mer än gärna emot feedback från er!

 

Leave a Reply