contacts
logo
contacts

Trappstädning – håll trapphuset rent oavsett årstid

Trappstädning – vi ser till att trapphuset hålls rent och fräscht året
runt. De fyra väldigt olika årstiderna vi får uppleva i Sverige sätter högre krav på trappstädningen. Speciellt under regniga dagar och när snö, slask och sand följer med in genom porten.

Trappstädning – 5 steg för ett skinande rent trapphus

1. Börja högst upp och fortsätt neråt

Börja högst upp i trappan och på den bakre delen av trappsteget – sedan jobbar du dig utåt på steget. Smutsen du får med sig sopar du ner till nästa trappsteg. När du är längst ner dammsug upp överbliven smuts.

2. Håll koll på hörn och kanter

Smuts och damm har en tendens att samlas i hörn, kanter och längs med väggen. Se därför till att hela trappstegen blir rena.

3. Använd skonsamma städprodukter

Miljömärkta produkter är bra både för miljön och för trapphuset.

4. Våttorka alltid sist

När smuts och damm är borta är det allra sista steget att våttorka trapphuset.

5. Anlita professionell hjälp 

Genom att anlita en firma som Smart trappstädning gör du det enkelt för dig. Vi utför professionell trappstädning med hög kvalitét och till förmånliga priser av utbildad personal med arbetsledare. Vi kan erbjuda en kostnadsfri offert med en tydlig städbeskrivning skickad till er e-mail alternativt en personlig genomgång av offerten på plats i er fastighet.

Gör trappstädningen enklare med en entrématta

En matta i trapphuset skapar en lyxig och ombonad känsla – dessutom underlättar det städningen avsevärt då väte och grus stannar i entrén och följer inte med in i fastigheten. Mattor dämpar också ljud och buller i trapphuset och kan även minska halk- och fallolyckor samt minska skador ifall en olycka sker.

När du hyr en entrématta av t.ex. oss  är det tillverkade på ett miljövänligt sätt. Mattorna är  av gummi och nylon och är återvinningsbara, vilket är skonsamt för miljön. När du hyr en matta kan du välja färg och storlek som passar just ditt trapphus. Du kan också välja att ha ditt företags logga på mattan. 

Det ingår även tvätt som görs i en miljövänlig process. Du väljer själv hur ofta du vill att mattan ska bytas ut och tvättas. Antalet byten per år bör väljas utefter vissa faktorer. Tänk på var mattan är placerad och hur stor belastningen på mattan är i form av antal personer som passerar fram och tillbaka varje dag. Det är stor skillnad mellan ingången till t.ex. en matbutik och en välkomstmatta på ett mindre kontor som ligger högt upp i en fastighet. De flesta mattorna byter vi enligt avtal antingen varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden.

Entrémattorna tvättas i ett miljöcertifierat tvätteri med specialbyggda maskiner för just entrémattor. Den smutsiga mattan byts ut mot en nytvättad vid varje byte.

Bra trappstädning får boende att trivas

Visst är det härligt att komma in i ett nystädat trapphus. Med Smart trappstädning skapar du ett positivt första intryck för alla som kommer in genom porten. Nyckeln bakom att alltid återskapa den härliga nystädade känslan är att vår trappstädning sköts av utbildad personal enligt överenskommen städinstruktion.

Dessutom använder vi alltid

  • Fast städschema med checklista och kvalitetskontroll.
  • Miljömärkta (Svanen) rengöringsmedel.
  • Professionella och Svanenmärkta städredskap från Vileda.

Smart trappstädning är miljövänlig trappstädning med hög kvalitét. Dessutom kan vi sänka priset med 10 % eller mer på er nuvarande trappstädningskostnad – vill du veta hur? Fyll i vårt kontaktformulär så skickar vi en kostnadsfri offert till din e-mail.

Leave a Reply