contacts
logo
contacts

Trappstädning – hög kvalitet och förmånliga priser

Trappstädning är något som är viktigt för alla som vistas i en fastighet. Vi är specialister på trappstädning och erbjuder trappstädning av hög kvalitet till förmånliga priser!

Vilken firma som ska utföra trappstädningen är något som fastighetsägare, fastighetsskötare och bostadsrättsföreningar måste ta ett beslut om. Det kan kännas krångligt – men det behöver det inte vara. Vi på Smart trappstädning har sedan starten fokuserat på att det ska vara så enkelt som möjligt att komma igång med våra tjänster.

Trappstädning – hur går det till?

Varje vecka städar vi på Smart trappstädning över 200 trapphus i Stockholmsområdet Och vi vet att våra städare gör jobbet ordentligt. Alla våra städare har genomgått samma utbildning av Vileda om hur man städar trapphus på ett professionellt sätt.

Enligt standardavtal så utför vi grundlig trappstädning en gång/vecka, men detta är något som man kan skräddarsy vid behov. Tiden mellan städtillfällena är minst lika viktig för allas trevnad.

Att tänka på innan du väljer vem som utför trappstädningen

Att alltid ha ett städat trapphus är härligt för de boende i huset och för gäster som kommer på besök. För en bostadsrättsförening är det skönt att anlita ett företag som utför professionell trappstädning. Det här gäller både i trapphuset och i de gemensamma utrymmena. Att de boende i en brf inte kommer överens i tvättstugan, i källaren eller uppe på vinden beror ofta på just städningen. Att någon har lämnat kvar ludd i tvättmaskinen, gått ned för trappan med en rinnande soppåse eller glömt att städa efter sig i tvättstugan är vanliga exempel på när konflikter lätt kan uppstå. För de flesta är det en självklarhet att hålla det rent och snyggt efter sig, men när det är många som bor under samma tak kan det bli svårt att hålla de gemensamma utrymmena rena varje dag.

I vårt avtal så ingår det även kvalitetskontroller från vår sida med jämna mellanrum. Detta för att se över att allt är som det ska, samt se om vi kan göra några förbättringar. Vi bistår även mer än gärna med hjälp om man undrar över något, på 08-660 02 60 eller till mail [email protected]

trappstadning

Smart trappstädning – säkert och smart

Ofta förvaltar samma personer flera fastigheter och vi har försökt göra administrationen av städningen så enkel som möjligt. Hos oss kan du beställa trappstädningen online. Det gör så att du får mindre krångel men främst ger resultatet från vår städning guldkant i vardagen för hyresgästerna.

En riktigt bra trappstädning kräver expertis. Kontakta oss och få ett kostnadsfritt prisförslag utan startavgift, där det ingår

  • Trappstädning av utbildad personal enligt överenskommen städinstruktion.
  • Fast städschema med checklista och kvalitetskontroll.
  • Miljömärkta rengöringsmedel & Svanenmärkta städredskap från Vileda.
  • Personlig kontaktperson och kostnadsfri rådgivning.
  • Hjälp med att säga upp ert befintliga avtal och insamling av nycklar.

Hos oss har alltid kunden rätt att säga upp avtalet under de första två månaderna.

Sänk städkostnaden med oss!

Om ni tecknar ett avtal med oss sänker vi priset från er nuvarande trappstädningstjänst med 10 %. Genom kommunikation om vilka behov som finns i respektive fastighet skräddarsyr vi lösningar som passar er som kund. Det viktigaste är att du som beställare är nöjd. På vår förstasida kan ni enkelt ansöka om trappstädning gnom att fylla i ett ansökningsformulär. Vi har försökt att göra våra tjänster så enkla som möjligt och alltid erbjuda dem till konkurrenskraftiga priser.

Vi kan i 9 av 10 kunders fall hjälpa till att minska kostnaderna för trappstädning.

Vårt trappstädning pris är lågt, men innefattar så många genomgående moment som möjligt som man behöver i ett trapphus. Vi välkomnar alla nya besökare till oss – ansök på vår förstasida om trappstädning! Du får då en offert från oss inom 2 dagar.

Leave a Reply