contacts
logo
contacts

Öka trivseln med professionell trappstädning

Trappstädning hyreshus kan innebära städning i en äldre fastighet eller helt nybyggt hyreshus. Därför har vi specialiserat oss på både och. Hemtrevligt och nystädat– så vill väl de flesta hyresgästerna beskriva sitt hem? Som fastighetsägare och fastighetsskötare är det en investering i trivsel och hälsa att anlita professionell trappstädning.

Trappstädning hyreshus

Ofta förvaltar samma personer flera fastigheter och vi har försökt göra administrationen av städningen så enkel som möjligt. Hos oss kan du beställa trappstädningen online. Det gör så att du får mindre krångel men främst ger resultatet från vår städning guldkant i vardagen för hyresgästerna.

En riktigt bra trappstädning kräver expertis. Kontakta oss och få ett kostnadsfritt prisförslag utan startavgift, där det ingår

  • Trappstädning av utbildad personal enligt överenskommen städinstruktion.
  • Fast städschema med checklista och kvalitetskontroll.
  • Miljömärkta rengöringsmedel & Svanenmärkta städredskap från Vileda.
  • Personlig kontaktperson och kostnadsfri rådgivning.
  • Hjälp med att säga upp ert befintliga avtal och insamling av nycklar.

Hos oss har alltid kunden rätt att säga upp avtalet under de första två månaderna.

Undvik onödiga konflikter

I ett hyreshus är det många personer som ska samsas om de gemensamma utrymmena. Du som beställer trappstädning av oss kan själv välja hur ofta du vill att den ska utföras. De flesta väljer en gång i veckan. Vissa väljer att beställa städning till entré och tvättstuga något oftare än städning av hela fastighetens trapphus.

Även om trappstädningen sköts regelbundet är det viktigt att alla de boende i huset får rätt förutsättningar att hålla rent och snyggt mellan städtillfällena. Vid behov kan vi hjälpa till att sätta upp papperskorgar och skyltar som kan förenkla att hålla det fint i tvättstugan.

Ett av de vanligaste klagomålen på städning i hyreshus är lukten av starka rengöringsmedel. Vi säger nej till starka, allergiframkallande rengöringsmedel. Förutom att vi erbjuder städning av hög kvalitet har vi ett modernt miljötänk.

Skapa en personlig entré med logomatta

Vi erbjuder våra kunder uthyrning av entrémattor. Från 99 kronor i månaden får du en matta och mattvätt. En entrématta ger ett rent och välskött intryck av er fastighet och uppskattas av hyresgästerna. Vi kan också skapa en matta med egen design. Passa på att visa upp er egen logga på entrémattan i trapphuset.

Våra entrémattor gör så att smutsen stannar i porten och förebygger skador på golvet i trapphuset. En matta dämpar också ljud och buller, vilket framförallt kan göra stor skillnad för de som bor på entréplan och en trappa upp i huset. Mattorna går att få i flera attraktiva färger och storlekar. Vi samarbetar med en av Sveriges största leverantörer av entrémattor.

Sänk städkostnaden med oss!

Vi sänker priset med 10 % eller mer på er nuvarande kostnad av trappstädning. Genom kommunikation om vilka behov som finns i respektive fastighet skräddarsyr vi lösningar. Det viktigaste är att du som kund blir nöjd, dessutom sparar du pengar. På vår förstasida kan man ansöka om trappstädning hyresrätt genom att fylla i ett ansökningsformulär. Vi har utformat våra tjänster så flexibla som möjligt och till konkurrenskraftiga priser.

Leave a Reply