contacts
logo
contacts

Smart Trappstädning – Ny hemsida och blogg

Välkommen till Smart trappstädning och entrémattors nya hemsida och blogg. Är du en ny eller existerande kund som söker  mer information om våra tjänster? Här kan du läsa om de tjänster vi erbjuder och varför Smart trappstädning är ett smartare alternativ. Smart Trappstädnings vision är att ha flest nöjda kunder inom trappstädning i Stockholm.

Vi specialiserar oss på trappstädning och andra städrelaterade tjänster åt bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Exempel på andra relaterade tjänster är garagestädning som utförs av utbildad personal med speciellt anpassade maskiner för bästa möjliga resultat.

Smart trappstädning erbjuder inte någon form av städning till privatpersoner. Vi erbjuder samtliga kunder en exceptionell servicenivå och en personlig kontaktperson med hög tillgänglighet och snabb återkoppling. Inför starten av företaget genomfördes en omfattande analys av marknaden för trappstädning och entremattor i Stor-Stockholm, och vi har tagit fram flera smarta koncept för att kunna erbjuda våra kunder en riktigt bra städning till bästa möjliga pris.

Vi är också måna om vår omvärld, och har flera certifieringar inom hållbarhet och miljövänlighet såsom Svanen och ISO 14001. Vi intervjuade ett stort antal fastighetsägare. Vi gick igenom de vanliga klagomålen, vad de uppskattade med existerande leverantörer och om det fanns några tjänster som de efterfrågade men saknade idag. För att kunna erbjuda våra kunder en riktigt bra tjänst jobbar vi strukturerat och metodiskt efter en detaljerad plan. Ständig förbättring är en del av planen. Varje kund är superviktig för vår verksamhet och vi jobbar hårt för att varje kund skall vara så nöjd att de accepterar att de får användas som referenskund.

Smartare trappstädning i Stockholm

Branschen för trappstädning och entrémattor är personalintensiv och avgörande för vår verksamhet. Vi såg även direkt från start stora möjligheter att digitalisera flera arbetsmoment framförallt inom administration, kvalitetssäkring och kommunikation. Vi har därför prioriterat att investera mycket tid och resurser på att bygga en långsiktig plattform för framtida tillväxt som vi hoppas kommer gynna alla våra existerande och framtida kunder.

På bloggen kommer vi löpande att skriva, visa bilder och videos om vårt företag, anställda och aktuella nyheter i vår bransch. Vi kommer även dela med oss av våra bästa tips och råd!

Har du något som du tycker vi borde skriva om får du gärna höra av dig till oss på [email protected] Vi jobbar alltid med att bli bättre och att alla kunder skall vara nöjda!

Är du intresserad av en kostnadsfri offert eller genomgång av era avtal gällande trappstädning / entrémattor – kontakta oss på 08 – 660 02 60 för en personlig genomgång på plats hos er eller via något av våra kontaktformulär på hemsidan.

Mvh

Carl & Filip

Leave a Reply