Trappstädning Östermalm

contacts
logo
contacts

Smart trappstädning är det enda företaget i Stor-Stockholm som specialiserar sig på trappstädning till fastighetsförvaltare samt BRF och andra fastighetsägare. Vi utför inte kontorsstädning eller städningar i hemmet.

Smart Trappstädning erbjuder professionell trappstädning med hög kvalité till förmånliga priser. Vår välutbildade personal ser till att ditt trapphus hålls fräscht och rent hela året. Vi är medvetna om hur viktigt det är att man får ett gott första intryck när man kommer in och utför grundlig trappstädning enligt överenskommen städbeskrivning. Vi är specialister på trappstädning och har flera nöjda kunder på Östermalm.

TRAPPSTÄDNING ÖSTERMALM FÖR – BRF & FASTIGHETSFÖRVALTARE

Är du fastighetsförvaltare eller tillhör en bostadsrättsförening på Östermalm?

Fyll i namnet på Er bostadsrättsförening / fastighet i formuläret nedan – Vi skickar en kostnadsfri offert till Er e-mail inom 48h. Vi har bra lokalkännedom då vi redan finns på plats i området. I offerten presenterar vi ett standarderbjudande med tillhörande städbeskrivning.

Vi är flexibla – Har ni ytterligare önskemål/kompletteringar går det självklart bra att lägga till. Vi erbjuder även personlig genomgång av offerten på plats i er förening /fastighet. I vår standardoffert städar vi fastigheten en gång i veckan året om.

Samtliga kunder får en personlig kontaktperson med hög tillgänglighet och snabb återkoppling för bästa möjliga service och hög tillgänglighet – Vi är tillgängliga när ni har tid.

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och svarar mer än gärna på eventuella frågor!

 

FYLL I FORMULÄRET NEDAN ELLER KONTAKTA OSS

08-660 02 60 eller skicka e-mail till [email protected]

Fyll i kontaktformuläret och få en kostnadsfri offert på trappstädning skickad till din e-mail inom 48h