contacts
logo
contacts

Trappstädning pris – Offert inom 48h

Trappstädning pris – vad det kostar med trappstädning i en fastighet kan skilja sig. Det beror på storlek, hur ofta det ska städas och på vilken städbeskrivning som städningen ska göras utefter. I det här inlägget guidar vi dig som funderar på att byta leverantör för städning av trapphus.

Professionell städning till förmånligt pris

Att beställa trappstädning av oss ska vara enkelt för kunden och alltid hålla samma höga kvalitet. Det vi blir absolut gladast av att höra är all positiv feedback från kunder. I 9 av 10 fall hjälper vi BRF:er och andra fastighetsägare att sänka kostnaden för trappstädning med 10% eller mer.

Bra pris på trappstädning – utan att tumma på kvaliteten

1.Hög standard och prisgaranti

Vi erbjuder miljövänlig- och professionell trappstädning men till samma, eller lägre pris än våra konkurrenter. Genom att noggrant granska vilket behov av trappstädning som fanns på marknaden innan vi startade Smart trappstädning har vi hittat en arbetssätt som fungerar både för oss, vår personal och för kunden.

2. Sänk priset men behåll ett skinande trapphus

Vi sänker priset med 10 % eller mer på er nuvarande trappstädningskostnad. Genom kommunikation om vilka behov som finns i respektive fastighet skräddarsyr vi lösningar där kunden blir nöjd och sparar pengar.

3. Få en kostnadsfri offert

Fyll i dina kontaktuppgifter och namnet på den BRF eller fastighet du önskar trappstädning till så skickar vi en kostnadsfri offert till din e-mail inom 48 timmar.

4. Få hjälp med säga upp befintliga avtal

För att underlätta ett eventuellt byte av leverantör hjälper vi även till kostnadsfritt med att dokumentera och säga upp ert existerande avtal samt samlar in nycklar och taggar.

5. Aldrig några dolda avgifter

Vi har inga startavgifter eller dolda avgifter. Kunden äger fri rätt att säga upp avtalet under de första två månaderna.

Trappstädning pris – hur räknar vi ut kostnaden?

På vår hemsida kan du fyll i ett kontaktformulär och få en kostnadsfri offert på trappstädning. Sedan kommer vi överens tillsammans med fastighetsägaren/bostadsrättsföreningen om vad som skall städas i fastigheten och hur ofta innan vi påbörjar ett nytt kontrakt. Det här skapar grunden för hur vi sedan räknar ut den exakta kostnaden. Genom de här enkla stegen kan vi erbjuda kunden det absolut bästa priset samt undvika eventuella missförstånd gällande städningen i framtiden. Finns några ytterligare önskemål som behövs för att uppnå det bästa städresultatet i ditt trapphus kan vi anpassa oss.

Hur ofta ska trappstädningen utföras?

När det är dags att städa ett trapphus beror på hur trapphuset ser ut (vilken storlek, hur många trapphus och hur många våningar som finns) men också hur många personer som passerar entrén eller vistas i huset varje dag. Vanligast är att städningen utförs en gång i veckan. Det finns också kunder som har behov av att vissa delar av fastigheten städas mer frekvent, som till exempel entré och tvättstuga.

Trappstädning pris med entrématta?

Varför är det bra att ha en entrématta? Genom att hyra en entrématta underlättar du för gästerna att hålla rent mellan städtillfällena. Till en fast månadskostnad från 99 kronor i månaden kan vi hjälpa dig att hyra en entrématta med eller utan logga. Det ingår upphämtning, kvalitetskontroll, tvätt i ett miljövänligt tvätteri och återplacering av mattan. Enklare blir det inte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *