contacts
logo
contacts

Trappstädning pris

Fyll i kontaktformuläret och få en kostnadsfri offert på trappstädning skickad till din e-mail inom 48h

Trappstädning Stockholm – För BRF & Fastighetsägare

 • Pris inom 48h!
 • Personlig service
 • Vi värnar om miljön
 • Städar >500 trapphus varje vecka
 • Kollektivavtal
 • Hyr/Köp Entrémattor
 • Modern städutrustning
 • Vi hjälper er att byta leverantör

I vårt kostnadsfria prisförslag ingår:

 

 • Inga startavgifter
 • Trappstädning av utbildad personal enligt överenskommen städinstruktion
 • Fast städschema med checklista och kvalitetskontroll
 • Miljömärkta (Svanen) rengöringsmedel
 • Professionella och Svanenmärkta städredskap från Vileda
 • Kunden äger fri rätt att säga upp avtalet under de första 2 månaderna
 • Personlig kontaktperson och kostnadsfri rådgivning
 • Vi hjälper er att säga upp ert befintliga avtal

 

Alla kunder skall vara nöjda

 • Professionell trappstädning med hög kvalité och förmånliga priser
 • Vid början av nytt kontrakt sker en personlig genomgång av städbeskrivningen
 • Kontinuerlig kvalitetssäkring sker genom rutinmässiga kontroller
 • Om kunden önskar, erbjuder vi en gemensam utvärdering halvårsvis
 • Vid varje städtillfälle signerar städaren närvaro och checklistan, som placeras på angiven plats i fastigheten vanligtvis i städrum/tvättstuga
 • För ytterligare information vänligen kontakta oss
filip

Filip Flodin

VD/ Försäljningschef

Direkt: 0705-40 80 94

Växel: 08–660 02 60

[email protected]

Catarina

Catarina Lundström Jidetorp

Försäljning BRF & fastighetsägare

Direkt: 0708-12 12 76‬

Växel: 08–660 02 60

[email protected]

Sergio

Sergio Moscoso

Drift & Kvalitetschef

Direkt: 0735-44 34 64‬

Växel: 08–660 02 60

[email protected]

Intresserad av att få en kostnadsfri offert med pris på trappstädning?

Välkommen till Smart Trappstädning ett ledande företag i Stockholm som specialiserar sig på trappstädning och tillhörande tjänster till bostadsrättsföreningen och andra fastighetsägare. Vi utför inte kontorsstädning, byggstädning eller hemstädning.

För att skicka vår offert med bifogad städbeskrivning behöver vi inte besöka er bostadsrättsförening. Vi vill göra det enkelt för våra kunder och ha tagit fram en tydlig standardoffert med vad som ingår samt hur ofta de olika städmomenten utförs. I vårt standardavtal ingår en grundlig trappstädning av utbildad personal i trapphus/entré, ev. hiss och tvättstuga.. Vi är flexibla och kan anpassa oss efter kundens önskemål om någonting behöver kompletteras eller justeras.

Vi städar över 500 trapphus varje vecka och jobbar hårt för att vara kund skall vara nöjd och vid behov även kunna användas som framtida referens. Under det senaste året har vi fått in nästan 80 nya kunder i Smart trappstädning är ett kundfokuserat företag och därför får samtliga kunder en personlig kontaktperson. Vi ger alltid en snabb återkoppling och finns tillgängliga, när ni har tid. Kontakta gärna oss, så kan vi titta närmare på hur vi skulle kunna skapa en trappstädning som passar Er bostadsrättsförening.

Den vanligaste städfrekvensen för trappstädning är en gång i veckan men antalet gånger beror helt på vilket behov kunden har. Ibland väljer kunden att städa vissa delar av fastigheten som t.ex. entrén och tvättstugan oftare än övriga huset. Vid varje städtillfälle signerar städaren sin närvaro och att all är utfört på checklistan, som placeras på angiven plats i fastigheten vanligtvis i städrum/tvättstuga. Om kunden önskar, erbjuder vi en gemensam utvärdering halvårsvis.

Förutom trappstädning erbjuder vi tillhörande tjänster som storstädning, fönsterputsning, uthyrning av entrémattor samt golvvård.

När man jämför olika leverantörer är det viktigt att gå igenom städbeskrivningen för att kunna göra en korrekt jämförelse men också säkerställa att alla arbetsmoment finns med. Våra säljare Filip och Katarina bistår gärna med rådgivning och erfarenheter från hur vi har anpassat städbeskrivningen för olika behov.

Håller ni på att se över Ert avtal gällande trappstädning pris?

Genom att specialisera oss på trappstädning kan vi med hjälp av digitala lösningar planera arbetet för samtliga team och minimera tiden som behövs för att transportera sig mellan olika uppdrag. Vi jobbar aktivt med att erbjuda våra tjänster till kunder i områden där vi redan är på plats. Genom att minska tiden vi lägger på transporter mellan kunder har vi en konkurrensfördel som gör att vi kan erbjuda väldigt förmånliga trappstädningspriser.

För varje enskild fastighet väljer vi moderna och måttanpassade städredskap för bästa möjliga resultat samt att städningen inte skall ta mera tid än nödvändigt. Det finns ett bra uttryck ”rätt ställt är halva jobbet”. Vår utbildade personal utför städning enligt en överenskommen städinstruktion. Alla städredskap och produkter är skonsamma för både miljö och trapphus. Vi har ett modernt miljötänk och använder miljömärkta rengöringsmedel och redskap från Vileda – en internationell leverantör av professionell städutrustning.

Vår erfarenhet är att cirka 7 av 10 kunder byter trappstädningsleverantör för att de är missnöjda med kvalitén på trappstädningen. Smart Trappstädning har infört omfattande rutinmässiga och slumpmässiga kontroller för att säkerställa önskad kvalité vid varje städtillfälle. Vår rutinerade arbetsledare Sergio Moscoso är kvalitetsansvarig på Smart Trappstädning. Han har lång erfarenhet och han jobbar kontinuerligt med att utbilda vår personal och säkerställa en fortsatt hög städkvalité.

I genomsnitt har vi kunnat sänka priset med 10% jämfört med tidigare leverantör och då har vi även erbjudit en mera omfattande städbeskrivning. Ett bra exempel är rengöring av hissskåran för hissdörren. Regelbunden rengöring minskar dyra hissräkningar- detta är något som är väldigt uppskattat framförallt bland fastighetsförvaltare.

Vänligen fyll i namn på Er bostadsrättsföreningen för att få en kostnadsfri offert med bifogad städbeskrivning skickad till din e-mail. Det går även utmärkt att kontakta någon av våra trevliga och erfarna säljare Filip eller Katarina för att boka in en kostnadsfritt platsbesök på plats i er fastighet.

Vår standard städinstruktion
chart