contacts
logo
contacts

Sänk dina städkostnader på trappstädningen markant

Det finns många fördelar med att anlita oss för trappstädning i ert trapphus. Vi har många Bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare som kunder. Där har vi kunnat sänka 9 av 10 kunders kostnader för trappstädning med så mycket som minst 10 %. Vad som är viktigt för oss är att det ska vara enkelt att använda sig av våra tjänster och att vi ska kunna bidra med ett rent trapphus och andra utrymmen helt enligt våra avtal. Få ett prisförslag inom 48 h, genom att ansöka på vår förstasida.

När du hyr tjänster av oss för trappstädning, så kan du själv välja tidsintervaller på när vi ska komma och städa i ert trapphus och andra ytor. Vi är väldigt måna om våra anställda som bara använder ergonomisk städutrustning och är utbildade till att utföra jobbet fläckfritt. Våra städprodukter kommer från Vileda professionals, vilka är ledande inom städning. Alla produkter och tjänster är dessutom miljövänliga. Vi är mycket måna om att värna om naturen och vill inte bidra till någon miljöpåverkan alls. Detta är också något som vi kommer att fortsätta med och våra tjänster och produkter kommer alltid att hålla miljövänlig standard.

Fördelarna med att hyra trappstädning av oss

När du kommer in på vår förstasida, så kan du enkelt lämna in dina uppgifter och därefter få ett prisförslag skickat från oss inom 2 dagar. Då kommer du att få en offert på hur mycket
din trappstädning skulle kosta dig. Vi vill inte att det ska vara krångligt, därför så försöker vi hela tiden förbättra oss och utveckla våra tjänster.

Vi vill vara billigast och bäst på marknaden, men det finns även många andra fördelar med att hyra trappstädning från oss:

  • Inga startavgifter eller andra dolda avgifter.
  • Vår personal är välutbildad och genomför jobbet fläckfritt.
  • Vår personal använder bara ergonomiska hjälpmedel för att utföra trappstädningen.
  • Vi värnar om miljön och använder oss bara av miljövänliga produkter.
  • Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och kan även komma på besök om du behöver hjälp.
  • Som kund har du fri rätt att säga upp avtalet under de 2 första månaderna.

För att du ska kunna ta del av våra tjänster, så behöver fastigheten vara i Stockholm med omnejd. Vi sköter sedan din trappstädning enligt det avtal som vi kommit överens om med dig. Utöver detta har vi även kvalitetskoll med jämna mellanrum, där rutiner ses över och att allt sköts som det ska. Vi är mycket måna om våra kunder och vi finns här för frågor och rådgivning både på mail [email protected] eller på telefonnummer 08 – 66 00 260.


Vår hemsida är gjord så att du enkelt ska kunna få ett prisförslag på trappstädning genom att fylla in din information i fältet. Om du är osäker på vilka tidsintervaller du ska ta trappstädning i t.ex, så tveka inte på att kontakta oss. Vi har många års erfarenhet i branschen och delar gärna med oss av vår expertis. Våra tjänster kan användas av företag, i mindre fastigheter och även i större fastigheter.

Leave a Reply