contacts
logo
contacts

Vi utför trappstädning i Stockholm

I gemensamma utrymmen så kan det bli lite problematiskt att hålla det rent. Detta gäller främst för bostadsrätter, där många människor delar på samma utrymmen. Som bostadsrättsförening eller fastighetsägare så är det då viktigt att man har goda avtal. Detta är något som vi är mycket medvetna om och försökt anpassa våra tjänster efter.
I våra avtal gällande trappstädning Stockholm, har vi försökt att ha så innefattande städning som möjligt.

Vanligast är att vi kommer och utför trappstädning 1 gång per vecka. I vårt avtal så ingår det även städning av huvudentré och tvättstuga. Man kan specialanpassa sitt avtal med mindre eller mer frekvent trappstädning på vissa utrymmen om behovet finns.

Vi har riktat in oss på att kunna bidra med trappstädning i Stockholm med så stor flexibilitet som möjligt. Vi är ett företag som är både smart och grönt. Utöver vårt flexibla standardutbud, så har vi även avfläkning av väggar vid behov. Vi kan även städa andra gemensamma lokaler och utrymmen om det behovet finns för kunden.

vår förstasida så kan du enkelt fylla i vår ansökan och därefter få en offert inom 2 dagar. Vi finns dessutom här för kostnadsfri rådgivning på [email protected] eller telefon 08-6600260. Vi svarar gärna på frågor och kan dessutom komma med tips gällande att hålla efter i de delade utrymmena.

Hur håller man efter bäst på de gemensamma ytorna?


Då det kan vara lite problematiskt med att hålla efter städningen där det är många som bor, så vill vi dela några tips. En viktig sak är att man har någon form av riktlinjer för de boende att följa. I vårt avtal för trappstädning Stockholm så genomför vi mycket grundlig trappstädning. Men på tiderna mellan detta, så är det de boendes ansvar att se till att det är rent i gemensamma utrymmen.

  • Det är viktigt att man respekterar sina grannar! I en tvättstuga exempelvis, kan det vara värt att hänga upp regler på väggen om hur det ska hållas efter.
  • Det man kan ha i åtanke då man tvättar, är att man ska lämna det som när man kom. Man ska själv rengöra eventuella filter i tumlare och se efter så att man inte lämnar smuts efter sig. Torska därför alltid av maskinerna med en fuktad trasa för att få bort damm.
  • I de tvättstugor där man använder torkskåp, så är det också viktigt att man rengör golvet i skåpet och eventuella filter.
  • För att rengöra golvet bör man sopa upp eventuella damm och därefter med fuktad mopp torka golven.
    På detta sätt så kan tvättstugan hålla sig dammfri, tills vi kommer och utför trappstädning igen.

Vi vill att alla ska kunna vara i gemensamma utrymmen och kunna trivas där. Därför så kan vi även ge förmånliga priser på städutrustning. Dessa kan man då låta stå i de gemensamma utrymmena så att alla kan hålla efter. Det är inte alltid kul att dela utrymmen, när inte alla sköter sig. Men på detta sätt så är det större chans att de boendena enklare kan hålla efter i de gemensamma lokalerna.

Leave a Reply