contacts
logo
contacts

Hur går vår trappstädning till?

Vi är Smart Trappstädning och vi utför trappstädning i Stockholm för brf´s och fastighetsägare. Vad som utmärker oss är att vi är väldigt lösningsorienterade och startade vår karriär med att intervjua ett stort antal fastighetsägare. Där fick vi ganska snabbt en övergående inblick i vad som kan vara problematiskt i hyreshus och bostadsrätter i allmänhet. Även vilka behov som finns gällande trappstädning i Stockholm.

När vi skapade vårt grundavtal så försökte vi skapa det så omfattade som möjligt. På detta sätt så är det också enkelt för oss att vara flexibla och man kan skräddarsy sitt avtal med oss efter behov. Det vanligaste är att vi kommer och utför trappstädning i Stockholm 1 gång/vecka, men detta är något man väljer själv.  Vår personal är välutbildad och vi använder oss bara av miljövänliga städmedel.

Utöver att vi hjälper er att se över fastigheten och rutiner kring att hålla efter på gemensamma utrymmen, så utför vi grundlig trappstädning enligt avtal. Vår personal kommer då att komma till er fastighet och utföra trappstädningen. Vad som görs i trapphus och entré är att golv/trappor sopas och våttorkas. Vi våttorkar även räcken och eventuella ytor som behöver torkas av. Man kan även utöka sitt avtal med avfläckning av väggar vid behov.  Vi städar även er hiss och tvättstuga samt eventuella andra gemensamma utrymmen.

Hur vi hjälper er att minska konflikter i fastigheten?

 

Det första vi gör tillsammans med vår kund är att se till att det finns stora och informativa skyltar om vilka ordningsregler som gäller i tvättstugan för allas ultimata trivsel. Vi kan ge förslag till styrelsen, men vi sätter självklart inte upp något som styrelsen inte har godkänt på förhand.

Det kan tex. behövas fler  papperskorgar för att slänga tvätt- sköljmedels förpackningar, oönskade kläder, ludd från torktumlare etc. Det är även viktigt att det finns städutrustning som de boende kan använda, för att städa efter sig. Detta är något som vi kan bistå med till ett förmånligt pris om behovet finns.

En av de vanligaste synpunkterna/klagomål när det gäller fastigheter är doften av för starka städmedel. En anledning till detta är att de städmedel som används är väldigt koncentrerade. Dessutom händer det att outbildade städare använder fel dosering vilket ger en alltför stark doft. Då vi bara använder oss av miljövänliga städmedel samt att vår personal är mycket kunnig, så är detta inget problem gällande vår trappstädning Stockholm.

Vårt mål är att ligga bra till i pris gällande trappstädning Stockholm, men också ha Stockholms nöjdaste kunder! Detta anser vi bara att man kan uppnå genom god kundkontakt. Vi ser alltid till att ha snabba återkopplingar och varje kund är lika viktig för oss! I vårt avtal så ingår det även kvalitetskontroller med jämna mellanrum, för att se över om något kan förbättras eller behöver förändras.

Vi finns tillgängliga för kostnadsfri rådgivning på 08-660 02 60 eller [email protected]. På vår förstasida så kan du som fastighetsägare eller brf ansöka om offert för trappstädning Stockholm. Du kommer därefter att få ett prisförslag för vår trappstädning inom 2 dagar!

Leave a Reply