contacts
logo
contacts

Trappstädning Stockholm– Vid start av nytt avtal

Trappstädning Stockholm för både BRF och företag hittar du hos oss på Smart trappstädning. Vårt mål är att ligga bra i pris inom hela Stockholm. Genom att anlita oss får ditt företag grundlig trappstädning. Då ingår städning av trapphus, entré och gemensamma utrymmen. I 9 av 10 fall har vi lyckats sänka våra kunders trappstädnings kostnader med minst 10 % i Stockholmsområdet.

Trappstädning Stockholm – nytt avtal

När ni startar ett avtal med oss gör vi en grundlig koll av er fastighet. Det första vi brukar göra tillsammans med en ny kund är att se till att det finns tillräckligt med skyltar och information om vilka regler som hyresgästerna ska följa i tvättstugan och i andra gemensamma utrymmen. Vi utför professionell trappstädning åt er men mellan städtillfällena kan det vara bra för alla hyresgäster att veta vad som gäller så att det inte uppstår oklarheter utan alltid hålls rent och fräscht.

Exakt hur en trappstädning går till beror på vilken typ av städbeskrivning som kunden kommit överens om tillsammans med oss. Mer om städbeskrivningen går det att läsa om lite längre ner i det här inlägget, men exempel på standardåtgärder vi utför är att trapphuset sopas och sedan våttorkas golv och räcken. Vi tar även bort fläckar och smuts på väggar upp till 180 cm.

När det gäller hissar är det viktigt att undvika att smuts hamnar där hissdörren stängs. Att det fastnar smuts är ett ganska vanligt problem som i värsta fall kan leda till stora problem med hissen och bli en onödigt dyr kostnad.

Vi utför professionell trappstädning med hög kvalitét – men vad menas med det?

När ett nytt kontrakt skrivs görs en personlig genomgång av städbeskrivningen. Städbeskrivningen består av det som vi gemensamt kommit fram till med kunden om vad som ska städas i fastigheten och hur ofta städningen ska utföras. Det här dokumentet är en väldigt viktig del i vårt erbjudande. Det gör så att vi kan erbjuda kunden det allra bästa priset samtidigt som vi undviker missförstånd gällande vad och när det ska städas.

Har du ett företag i Storstockholm och vill hyra en entrématta? Läs mer här!

Hur ofta utför ni trappstädning Stockholm?

Den vanligaste städfrekvensen för trappstädning är en gång i veckan men antalet gånger beror helt på vilket behov kunden har. Ibland väljer kunden att städa vissa delar av fastigheten som t.ex. entrén och tvättstugan oftare än övriga huset.

Vi tittar också på om det behövs köpas in något för att underlätta städningen som till exempel papperskorgar för att slänga tvätt- sköljmedelsförpackningar, ludd från torktumlare eller skräp. Vi kontrollerar också om det behövs städutrustning för att underlätta att hålla tvättstugan ren efter varje tvättillfälle.

För att trappstädningen ska bli så noggrann som möjligt utför vi

  • Kontinuerlig kvalitetssäkring genom rutinmässiga kontroller.
  • Om kunden önskar, erbjuder vi en gemensam utvärdering halvårsvis
  • Vid varje städtillfälle signerar städaren närvaro och checklistan, som placeras på angiven plats i fastigheten vanligtvis i städrum/tvättstuga

Behöver du hjälp med trappstädning i Stockholm? Genom god kundkontakt med snabb återkoppling skapar vi inte bara rena trapphus utan strävar alltid efter att få Stockholms nöjdaste kunder!

Leave a Reply