contacts
logo
contacts

Trappstädning Stockholm – sänk priset tillsammans med oss

Trappstädning Stockholm– vi hjälper er att skapa ett rent och fräscht trapphus året om! Dessutom kan vi sänka priset från er tidigare lösning.

Trappstädning Stockholm – vad erbjuder Smart trappstädning?

I Sverige ställer klimat och väder höga krav på städningen. Snabba temperaturförändringar och de väldigt olika årstiderna kräver en bra städfirma.Smart trappstädning garanterar ett rent och fint trapphus genom 4 enkla punkter:

  • 1. Städbeskrivning. Vid början av ett nytt kontrakt har vi en personlig genomgång av städbeskrivningen. I städbeskrivningen står det som vi kommit överens om tillsammans med kunden. Här finns information om vad som ska städas i fastigheten och hur ofta. Städbeskrivningen hjälper oss att erbjuda kunden bästa pris samt undvika eventuella missförstånd gällande städningen.
  • 2. Kvalitetssäkring. Rutinmässiga kontroller gör så att städningen alltid håller samma höga kvalitet.
  • 3. Checklista. Vid varje städtillfälle signerar städaren sin närvaro och vad som utförts. En checklista placeras på angiven plats i fastigheten vanligtvis i städrum/tvättstuga.
  • 4. Gemensam utvärdering halvårsvis. Om kunden önskar, erbjuder vi en utvärdering av städningen två gånger per år.

trappstadning stockholm

Trappstädning Stockholm – hur kan ni sänka priset?

Många andra företag som jobbar med trappstädning i Stockholm utför även andra tjänster. Vi erbjuder inte kontorsstädning eller städningar i hemmet utan fokuserar 100% på trappstädning. Det innebär att all vår kraft går åt att erbjuda bra service och genomföra ett riktigt bra jobb när det gäller trappstädning.

Vår utbildade personal städar enligt en överenskommen städinstruktion. Alla städredskap och produkter är skonsamma för både miljö och trapphus. Vi har ett modernt miljötänk och använder miljömärkta rengöringsmedel och redskap från Vileda.

Är det något som du som kund undrar över går det självklart bra att ringa oss på 08-660 02 60 eller skicka ett mail till [email protected]

Kostnadsfritt offertförslag i Stockholmsområdet

Vill du få ett offertförslag helt kostnadsfritt? Gå in på vår hemsida och fyll i era kontaktuppgifter och namnet på er bostadsrättsförening eller fastighet. När vi mottagit er ansökan skapar vi ett kostnadsfritt offertförslag inom 48 timmar. Om ni vill, kan vi även hjälpa till att säga upp ett existerande avtal och samla in nycklar. Hos oss äger kunden alltid fri rätt att säga upp sitt avtal inom de första två månaderna.

Ofta förvaltar samma personer flera fastigheter och vi har försökt göra administrationen av städningen så enkel som möjligt. Hos oss kan du beställa trappstädningen online. Det gör så att du får mindre krångel men främst ger resultatet från vår städning guldkant i vardagen för hyresgästerna.

Våra kunder är det viktigaste för oss!

Sedan starten har vi eftersträvat ett mål med våra tjänster – det ska vara enkelt att beställa trappstädning av oss och vi vill skapa långvariga och goda kundrelationer. Vi gör vårt yttersta för att förstå våra kunder därför vill vi göra det så enkelt som möjligt att underlätta ett eventuellt byte av leverantör.

Samtliga kunder får en personlig kontaktperson med hög tillgänglighet och snabb återkoppling för bästa möjliga service och hög tillgänglighet.

Hos oss är kommunikationen a och o. Genom att veta vilka behov som finns i respektive fastighet skapar vi lösningar som fungerar. Vi kan underlätta ett eventuellt byte av leverantör.

Låt oss skräddarsy städningen efter er fastighet

Alla fastigheter är olika. En del fastigheter har tex inte hiss, andra har inte tvättstuga. En del kunder vill att även vissa andra gemensamma utrymmen skall inkluderas. Vi utgår från vår standard städbeskrivning för trappstädning men är flexibla och hjälper gärna till med kostnadsfri rådgivning Vi anpassar oss efter kundens önskemål för bästa möjliga kundnöjdhet.

Vi förstår att flera av våra kunder har begränsat med tid, därför gör vi det så enkelt som möjligt för er. Kontakta oss även för ett förutsättningslöst möte där vi berättar mer om vårt företag och våra tjänster.

Leave a Reply