contacts
logo
contacts

Trappstädning Stockholm – vi ger kostnadsfri offert

Trappstädning i Stockholm, vilket företag ska vi anlita? När det är dags att välja företag som ska utföra trappstädningen finns det några saker du bör tänka på. Det viktigaste är att det är ett seriöst företag som levererar kvalitetsstädning. Men vad är då en bra städning? Vi på Smart trappstädning använder oss av egen personal som alla har gått samma städutbildning. På så sätt känner vi oss säkra på att jobbet blir utför på rätt sätt.

Trappstädning Stockholm – hur går det till?

Den första kontakten med oss på Smart trappstädning sker ofta genom att tidigare kunder har rekommenderat oss vidare. Ett vanlig första kontakt sker också ofta när vi har skickat ut mejl om vilka vi är. Vi utför trappstädning i hela Stor-Stockholms området och antalet kunder ökar stadigt. Det första mötet kan vara på mejl, telefon eller personligen. Hos oss får kunden en egen kontaktperson som det går att höra av sig till om små och stora frågor.

När ni startar ett avtal med oss gör vi en grundlig koll av er fastighet. Det första vi brukar göra tillsammans med en ny kund är att se till att det finns tillräckligt med skyltar och information om vilka regler som hyresgästerna ska följa i tvättstugan och i andra gemensamma utrymmen. Vi utför professionell trappstädning åt er men mellan städtillfällena kan det vara bra för alla hyresgäster att veta vad som gäller så att det inte uppstår oklarheter utan alltid hålls rent och fräscht.

trappstadning stockholm

Hur vet jag hur ofta det ska städas i trapphuset?

När vi har fått en första kontakt skapar vi en kostnadsfri offert till dig som du får kika på. Det vi tar med i offerten är bland annat hur många städtillfällen i månaden som ska utföras samt vilka utrymmen som ska städas. Vid början av nytt kontrakt sker en personlig genomgång av städbeskrivningen Vi kommer tillsammans överens om en städbeskrivning som känns bra för båda parter. I städbeskrivningen står allt arbete som ska utföras. Förutom trapphus städar vi även andra utrymmen som till exempel tvättstuga och andra delar av de gemensamma utrymmena i huset.

Hur kvalitetssäkrar ni trappstädning Stockholm?

Vid varje städtillfälle signerar städaren sin närvaro. Vi sätter alltid upp en checklista i fastigheterna som vi städar. En vanlig plats som vi sätter upp checklistan på är i städrum eller tvättstuga. Om kunden vill så kan vi även ha en utvärdering varje halvår där vi går igenom städbeskrivningen igen och ser om vi eventuellt skulle kunna förbättra något. Det kan hända mycket i en fastighet beroende på vad det är för typ av verksamhet eller boende. Är det en bostadsrätt till exempel behövs städningen olika mycket beroende på hur många som passerar entrén. Är det cyklar som ska rullas in och ut? Finns det ett utrymme för barnvagnar? Är det många som har husdjur etc?

Vi tittar också på om ni kanske behöver köpa in något för att underlätta städningen som till exempel papperskorgar för att slänga tvätt- sköljmedelsförpackningar, ludd från torktumlare eller skräp. Vi kontrollerar också om det behövs städutrustning för att underlätta att hålla tvättstugan ren efter varje tvättillfälle.

Vill du läsa mer om vårt miljötänk på Smart trappstädning? Kika här.

Hur blir jag kund hos er?

Den är enkelt att bi kund hos oss och det är enkelt att testa våra tjänster innan du bestämmer dig. Gå in på vår hemsida Smart trappstädning och fyll i formuläret till höger direkt när du kommer in. Då skickar vi en kostnadsfri offert på trappstädning till din epost inom 48 timmar. Om du har några frågor går det också bra att höra av sig direkt till oss här.

Leave a Reply