contacts
logo
contacts

Här är vårt grundavtal för trappstädningen

Vårt genomgående mål när det kommer till våra tjänster är att det ska vara enkelt och att vi har långvariga och goda kundrelationer. Därför så har vi gjort vår plan så digitaliserad som möjligt gällande kommunikation, administration och kvalitetssäkring. På vår förstasida kan man som bostadsrättsförening eller fastighetsägare ansöka om offert på trappstädning i Stockholm genom att fylla i ett ansökningsformulär. Vi har försökt utforma våra tjänster så flexibla som vi bara kan och som dessutom innefattar så mycket som möjligt – till ett billigt pris!

När man har ansökt om offert på vår hemsida så får man svar om pris för avtal angående trappstädning av oss inom 2 dagar.
I vårt standardavtal så ingår det omfattande trappstädning och annan lokalvård. Detta är vad som ingår i vårt standardavtal gällande trappstädning:


trappstädning


Vi är också mycket flexibla gällande våra avtal och kan anpassa detta mer eller mindre efter kundens egna önskemål. Att värna om miljön och om jorden är också något som vi anser är mycket viktigt. Därför kan du med lugnhet veta att inga av våra tjänster eller de produkter som används vid trappstädning är miljöfarliga.

 

Vi hjälper till att hålla ordning i gemensamma utrymmen

Något som är viktigt, särskilt i bostadsrättsföreningar, är att alla boenden följer regler gällande städning. Detta är något som vi är mycket medvetna om är ett problem, då inte alla tar sitt ansvar. Vi har därför många smarta lösningar för hur man enklare kan engagera och förbättra miljön på de gemensamma utrymmena.


Det första vi gör då vi har startat ett avtal med en bostadsrättsförening är att vi gemensamt ser till att det finns informationsskyltar. Dessa är informativa gällande ordningsregler, i t.ex tvättstugan och andra gemensamma utrymmen.

 

Det finns ofta flera områden som man kan förbättra tillsammans och på dessa plan har vi sett stora förändringar hos många kunder. Gör man det enkelt att städa, så sköter sig också fler av de boendena och följer riktlinjerna. Dessutom så kan vi i 9 av 10 kunders fall sänka kostnaderna för trappstädning med minst 10 %.

Vårt mål är att ligga bra till i prisklass till hela stor-Stockholm. Vårt mål är också att ha Stockholms nöjdaste kunder. Därför så ingår det även i vårt avtal kvalitetskontroller med jämna mellanrum. Detta för att vi alltid vill se över om vi kan göra ännu fler förbättringar och bli ännu bättre.


Om du har några frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning eller besök. Du kan ringa oss på 08-660 02 60 eller skicka ett mail till [email protected]. Vi är experter på trappstädning och vi svarar mer än gärna på frågor och hjälper till i största möjliga mån. Vi tar mer än gärna emot tips och synpunkter från befintliga och nya kunder om det är något ni vill framföra. Vi vill alltid bli bättre och uppskattar goda kundrelationer! 

Leave a Reply