contacts
logo
contacts

Vi sänker 9 av 10 kunders trappstädningskostnader!

Vi är specialiserade på trappstädning och är mycket medvetna om det stora behov som finns för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare där ute. Vi har försökt att skapa ett standardavtal som är så omfattande som möjligt. Vi är flexibla och kan skräddarsy våra avtal efter era behov!

* Vi kan i 9 av 10 kunders fall hjälpa till att minska kostnaderna för trappstädning.

* Vi har digitaliserat vår plan så mycket som möjligt, för att det ska vara enklare att använda våra tjänster!

* All vår personal är grundligt internt utbildad och blir alltid uppdaterade när förbättringar sker.

* Vi är ett miljövänligt företag och alla produkter som används är helt miljövänliga – detta är också bättre för allergiker och astmatiker!

* Vårt mål är att ständigt växa och förbättra våra tjänster och att ha goda kundrelationer som leder till långvariga avtal. Vi förstår vikten i att hålla ordning på gemensamma platser och utrymmen och detta är ett område vi alltid lär oss mer om. Vi kommer även här i vår blogg att dela med oss om de bästa tipsen för hur man håller ordning som bäst där det är många som bor.

Att man har utrustning för att kunna hålla efter är väldigt viktigt när det kommer till städning i allmänhet. Vi kan därför bistå med städutrustning att ha framme i gemensamma utrymmen. I vår trappstädning så ingår det inte bara städning av trapphus, utan även av andra gemensamma utrymmen som hiss, tvättstuga. Vi är dessutom flexibla och kan anpassa våra avtal efter kundens behov.  Vi  kan t.ex utföra garagestädning med maskin eller i annan lokal. Vi arbetar med trappstädningen i Stockholm – ta kontakt med oss för vidare info!

Vår personal är kunnig och välutbildad!


Ett stort problem då det kommer till städning enligt många vi varit i kontakt med – är att det används starkt doftande städmedel! Detta problem kan ofta bero på att städaren inte är tillräckligt utbildad och använder för mycket medel. Det kan också bero på att många använder sig av starka kemiska städmedel som irriterar i näsa och hals.

Vi använder oss som sagt bara av miljömärkta städmedel och vår personal är välutbildad. Då det är tungt att utföra trappstädning så använder vi oss heller inte av hinkar. Detta då dessa är mycket tunga att lyfta och skadar lokalvårdarens kropp med tiden. Därför använder vi oss av avtagbara moppar som sätts fast på en platta på skurskaftet. Dessa blöts i rimlig mängd städmedel och byts ofta ut under trappstädningen.

I vårt avtal så ingår det även kvalitetskontroller från vår sida med jämna mellanrum. Detta för att se över att allt är som det ska, samt se om vi kan göra några förbättringar. Vi bistår även mer än gärna med hjälp om man undrar över något, på 08-660 02 60 eller till mail [email protected]

Vårt trappstädning pris är lågt, men innefattar så många genomgående moment som möjligt som man i hyreshus behöver. Vi välkomnar alla nya besökare till oss – ansök på vår förstasida om trappstädning! Du får då en offert från oss inom 2 dagar.

Leave a Reply