Trappstadningpris Kostnadsfrioffert

contacts
logo
contacts

Trappstädning pris – Fyll endast i namnet på din BRF i kontaktformuläret nedan och få en kostnadsfri offert inom 48h till din e-mail. För närvarande städar vi över 500 stycken trapphus varje vecka i Stor-Stockholm.

Vi erbjuder miljövänlig- och professionell trappstädning till förmånliga priser. Vi erbjuder professionell trappstädning med hög kvalitet, oavsett årstid och väder.

Vi utför inte kontorsstädning eller städningar i hemmet utan fokuserar helt på trappstädning och uthyrning av entrémattor

Håller ni på att se över Ert avtal gällande trappstädning pris?

Vi har flera kunder som kommer till oss för att de inte är nöjda med sin nuvarande leverantör men även kunder som vill se över sina kostnader för trappstädning och entrémattor.

Smart trappstädning erbjuder förmånliga priser på trappstädning till bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare. Genom att specialisera oss på trappstädning kan vi med hjälp av digitala lösningar planera arbetet för samtliga team och minimera tiden som behövs för att transportera sig mellan olika uppdrag. Vi jobbar aktivt med att erbjuda våra tjänster till kunder i områden där vi redan är på plats. Genom att minska tiden vi lägger på transporter mellan kunder har vi en konkurrensfördel som gör att vi kan erbjuda väldigt förmånliga trappstädnings pris.

För varje enskild fastighet väljer vi moderna och måttanpassade städredskap för bästa möjliga resultat samt att städningen inte skall ta mera tid än nödvändigt. Det finns ett bra uttryck ”rätt ställt är halva jobbet”. Vår utbildade personal utför städning enligt en överenskommen städinstruktion. Alla städredskap och produkter är skonsamma för både miljö och trapphus. Vi har ett modernt miljötänk och använder miljömärkta rengöringsmedel och redskap från Vileda.

Fyll i formuläret nedan för kostnadsfri offert inom 48h!

 

Fyll i formuläret nedan så skickar vi en kostnadsfri offert med bifogad städbeskrivning till Er e-mail inom 48h med ett trappstädnigs pris. Vi behöver nödvändigtvis inte besöka er på plats för att skicka en kostnadsfri offert.  För att skicka en offert med vårt standarderbjudande behöver vi inte besöka er bostadsrättsförening. Vi har ett standarderbjudande som vi går igenom, men är flexibla och kan både lägga till och ta bort moment efter önskemål i din bostadsrättsförening. I vårt standardavtal ingår det grundlig trappstädning av utbildad personal i trapphus/entré, ev. hiss och tvättstuga. Har ni ytterligare gemensamma utrymmen kan de adderas till städbeskrivningen.

Vi är flexibla – Har ni ytterligare önskemål/kompletteringar går det självklart bra att lägga till. Vi erbjuder även personlig genomgång av offerten på plats i er förening /fastighet.

Priset är även en funktion av eventuellt tilllägg till städbeskrivningen samt med vilken frekvens ni vill att de olika momenten skall utföras.

Den vanligaste städfrekvensen för trappstädning är en gång i veckan men antalet gånger beror helt på vilket behov kunden har. Ibland väljer kunden att städa vissa delar av fastigheten som t.ex. entrén och tvättstugan oftare än övriga huset. Vid varje städtillfälle signerar städaren sin närvaro och att all är utfört på checklistan, som placeras på angiven plats i fastigheten vanligtvis i städrum/tvättstuga. Om kunden önskar, erbjuder vi en gemensam utvärdering halvårsvis

Smart trappstädning är ett kundfokuserat företag och därför får samtliga kunder en personlig kontaktperson. Vi ger alltid en snabb återkoppling och finns tillgängliga, när ni har tid. Kontakta gärna oss, så kan vi titta närmare på hur vi skulle kunna skapa en trappstädning som passar Er bostadsrättsförening.

 

1.       Fyll  i namnet på Er Bostadsrättsförening

 

2.       Få en kostnadsfri offert inom 48h till din E-mail / SMS

 

3.       Vi erbjuder en professionell trappstädning med hög kvalité till förmånliga priser

 

4.       Få hjälp med att säga upp befintligt avtal och samla in nycklar

 

5.        Personlig kontaktperson med hög tillgänglighet och snabb återkoppling

 

FYLL I FORMULÄRET NEDAN ELLER KONTAKTA OSS

 

08-660 02 60 eller skicka e-mail till [email protected]

Thanks You

Fyll i kontaktformuläret och få en kostnadsfri offert på trappstädning skickad till din e-mail inom 48h