contacts
logo
contacts

Vi hjälper med trappstädningen i Stockholm

Vi utför grundlig trappstädning i Stockholm och har ett väl genomgående grundavtal. I detta så ingår det städning av trapphus, entré och de gemensamma utrymmena bland annat. Vårt mål är dessutom att ligga bra till i pris inom området. Vi har i 9 av 10 fall lyckats sänka våra kunders  trappstädningskostnader med minst 10 % i Stockholms

I en bostadsrättsförening där alla ska ansvara för att det hålls efter, så kan det ibland vara vissa som missköter sig. För att enklast få alla boenden att engagera sig i att bevara en trevlig miljö, så har vi i detta inlägg tänkt dela våra tips:

  • I en bostadsrättsförening så är det viktigt att man har riktlinjer och regler man kommit överens om ska följas.
  • När man har bestämt hur man vill ha sina riktlinjer så bör man hänga upp informativa skyltar i gemensamma utrymmen. På detta sätt så påminner man de boendena om att hålla efter sig.
  • Viktigt är också att det finns tillgång till sopkorgar så att det är enkelt att hålla efter.

Detta är några enkla tips som vi dessutom hjälper er med då ni startar ett avtal gällande trappstädning i Stockholm med oss. Vi kommer då gemensamt med er göra en grundlig check av er fastighet och förbättra det som kan förbättras. På detta sätt så har vi märkt stora förbättringar i många av våra kunders fastigheter.


Riktlinjer och regler
Just riktlinjer och regler gör faktiskt stor skillnad i många hyreshus och bostadsrätter. Då de boenden tillsammans ska ansvara för en trevlig miljö så hjälper detta till en del! Utöver trappstädning som görs av utbildad personal, så måste det hållas efter mellan städ-tillfällena.

När det kommer till den största platsen som alla boenden använder sig av relativt ofta så är det utan tvekan tvättstugan. Här är det viktigt att man har som en riktlinje att lämna det i samma skick som då man kom och inte lämnar efter sig smuts och ludd från tvätten. Det är då viktigt att man via informativa skyltar uppvisar för de boendena vad som gäller och hur de ska göra. Om man behöver tömma filter till torktumlare så bör det finnas anvisningar. Genom att göra saker så enkla som möjliga att följa, så får man oftast också i regel goda resultat.


Vi bistår mer än gärna med fler tips och råd eller annat på 08-660 02 60 eller mail [email protected]. Vi ger kostnadsfri rådgivning både till befintliga kunder och till er som funderar på att starta ett avtal med oss.  Vi är flexibla då det kommer till våra avtal och kan forma trappstädning mer eller mindre efter önskemål. Vår trappstädning finns tillgänglig till kunder i Stockholmsområdet.


Vi är alltid i ständig förbättring och uppskattar all form av feedback. Finns det något som du skulle vilja läsa mer om i bloggen? Vi tar tacksamt emot tips från er! Här vill vi dela med oss av allt som vi kan gällande städning och dessutom berätta mer om våra tjänster!

Leave a Reply